Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Χωρίς «διακοπές» οι ασφαλτοστρώσεις



Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και τον Αύγουστο οι εργασίες για τη βελτίωση του Εθνικού και του Περιφερειακού Οδικού Δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη παρεμβάσεις στο τμήμα από τη διασταύρωση προς Αγία Τριάδα μέχρι τον κόμβο του Περιφερειακού, προς Φλώρινα. Ήδη έγινε φρεζάρισμα του υφιστάμενου ασφαλτικού και ξεκίνησε η στρώση αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα ώστε να εξασφαλιστούν εξαιρετικά επιφανειακά χαρακτηριστικά ομαλότητας, ομοιομορφίας και αντίστασης σε ολίσθηση.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση, που εκτείνεται σε μήκος περίπου 1500 μέτρων, αποτελεί τμήμα έργου, που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ, με τίτλο «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Ε.Ο. 2» και περιλαμβάνει τις περιοχές Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγ. Αθανασίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο εργοτάξιο, ζήτησε την κατανόηση των διερχομένων πολιτών, για την ολιγοήμερη ταλαιπωρία και τη συμμόρφωσή τους στις υποδείξεις των υπευθύνων, που κατευθύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

ΠΕ Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Να μας ενημερώσετε για το συνολικό μήκος παρέμβασης του έργου με τίτλο "Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Ε.Ο. 2» και περιλαμβάνει τις περιοχές Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγ. Αθανασίου" για να κάνουμε την διαίρεση του κόστους με τα χιλιόμετρα παρέμβασης και να βγάλουμε ένα πρώτο συμπέρασμα για το πόσο πάει η ασφαλτόστρωση ανά μέτρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. Τόσα έργα είχαν πολύ καιρό να γίνουν και εσείς τα έχετε κάνει μαζεμένα σε δύο χρόνια. Συγχαρητήρια στις υπηρεσίες σας και προσωπικά σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν λέγεται ασφαλτόστρωση αλλά βάψιμο με άσφαλτο. Ρίχνουν οι εργολάβοι 2 με 3 πόντους και τους πληρώνει το δημόσιο για 10 πόντους. Το κόλπο λέγεται ισοπεδωτική στρώση που ποτέ δεν πέφτει. Σε δύο χρόνια χαλάει ο δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δρόμος μπορεί να χαλάει, οι φωτογραφίες όμως μένουν.....

      Διαγραφή
    2. Κάνε τότε έγγραφη καταγγελία και άσε το πληκτρολόγιο.

      Διαγραφή
    3. Και οι 2-3 πόντους πολλοί είναι..νερά να πάρουν να μην πάθουν καμία αφυδάτωση τα παιδιά μας!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια είστε ο κατάλληλος στην κατάλληλη θέση φέρατε τον νομό σε τρισδιάστατη κατάσταση 3D με έργα και υποδομές που άλλες ευρωπαϊκές πόλης χωριά δεν έχουν ούτε κάν δρόμους καταφέρατε να αναδείξετε ως τον καλύτερο ευρωπαϊκό νομό με την καλύτερη ποιότητα του πολίτη με αγροτική οδοποιία που άλλη δεν υπάρχη με εθνική οδό που δεν μοιάζει καμία σαν την δικιά σας με υπερσύγχρονη άρδευση με φωτισμούς σε κόμβους και διασταυρώσεις με αντιπλημμυρικά έργα με φράγματα τελευταίας γενιάς με υπέρσηχρόνους βιολογικούς σε κάθε χωριό και με την υποβολή σας μπήκαν και σε εργοστάσια για να μην μολύνονται ποτάμια κλπ.
    Με τά σχολεία να γίνονται έργα για την εξοικονόμηση ενέργειας με τα νοσοκομεία στα καλύτερα τους γενικά όλα μπήκαν σε μία γραμμή αλφάδια άλλωστε φαίνονται και στις φωτογραφίες όλα τρισδιάστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλον νόμο νομιζω ότι ζείτε εσείς!ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο τι γίνεται;ο φωτισμός στο Έδεσσα -Θεσσαλονίκη τι γίνεται;έχετε γυρίσει ποτέ από Θεσσαλονίκη βράδυ 5 φώτα μετρημένα καίνε!ο δρόμος απ το μαυροβουνι στα Λουτρά τόν έχετε κάνει ποτέ;χειρότερος δρόμος και από τον Άγρα Έδεσσα νομιζω με όλο το θάρρος ότι ζείτε σε άλλο νόμο!ο ρόλος της περιφέρειας στην πανδημία ποιος ήταν;δυστυχώς για άλλη μια φορά έχουμε ένα από τα καλύτερα οικόπεδα της Ελλάδας αλλά ο Ντανι φάνηκε ανάξιος των δυνατοτήτων του!μηπως έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο;και μην μου πειτε το ποίημα ότι δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να είσαι εκεί !κανενα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τον νόμο μήπως έφερε ο κύριος;μήπως βρήκε κάποιον καλό επενδυτή για το Καιμακτσαλαν ;για το ξένια;πολύ λίγος ο κύριος κρίμα για τον νόμο μας

      Διαγραφή
  5. Η επόμενη φωτογράφιση μήπως προγραμματίζεται στην είσοδο της Έδεσσας;
    Γιατί έχει πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ξύσιμο .........της ασφάλτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι τώρα έχει φωτογράφηση στις καινούργιες ταμπέλες Χαχαχ!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.