Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Ζαρογουλίδης: Η δημοκρατία σε επικίνδυνους ατραπούς!



Το αμυντικό σύστημα των ΜΜΕ λειτουργεί οχυρωματικά ως ομπρέλα προστασίας στην κυβέρνηση της ΝΔ που έχει φυλακίσει την δημοκρατία, έχει οικειοποιηθεί τους μηχανισμούς του Κράτους και διαχειρίζεται τους πόρους του με μόνο πρόταγμα την διατήρηση της εξουσίας !

Το σενάριο της άγνοιας είναι απλοϊκο και δύσκολα επαληθευσιμο από όλους μας. Μονο ένας αφελής θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο κομματικά τοποθετημένος, υφιστάμενος και άμεσα υπόλογος του Πρωθυπουργού, υποβάθμισε από μόνος του σε ήσσονος σημασίας την παρακολούθηση ενος Έλληνα Ευρωβουλευτή ανεξάρτητα από το αν στην συνέχεια ο Ανδρουλάκης ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Και στην τελική τι κι αν ανέλαβε αρχηγός κόμματος; Τι άλλαξε από τις συνθήκες που αρχικά οδήγησαν στην απόφαση παρακολούθησης του Ανδρουλάκη από την στιγμή που ο ίδιος συνέχισε τα καθήκοντα του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; Όποτε για ποιο λόγο σταμάτησε η παρακολούθηση ; Για ποιο λόγο ξεκίνησε εξαρχής ;

Μέχρι εχθές 2 χώρες μέσα από τους θεσμικούς εκπροσώπους τους και ανακοινώσεις με τον πιο επίσημο τρόπο ακύρωσαν τις δήθεν διαρροές περί εμπλοκής τους στην παραγγελία παρακολούθησης του κινητού του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν ακούστηκε ούτε νότα για το γεγονός !

Η υποβάθμιση της νομικά κολασιμης καταπάτησης της ιδιωτικότητας του ατόμου, του ιερού δικαιώματος προσωπικής και οικογενειακής ζωής, σε tracking δέματος ταχυμεταφορικής είναι επικίνδυνα προκλητική για την κοινωνική συνοχή και το πολίτευμα το ίδιο !

Η κυβέρνηση τρεκλίζει ποντάροντας στην εναλλαγή επικαιρότητας... ίσως στην πορεία του Τουρκικού γεωτρύπανου «Αμπντουλχαμίτ Χαν» τις επόμενες ημέρες, η αλήθεια όμως είναι ότι σήμερα με τα αίολα επιχειρήματα του ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να υποβαθμίσει προκλητικά την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά κακό σχεδιασμό και ανεπάρκεια στην παραγωγή έργου, επιρρίπτοντας την ευθύνη σε κυβερνητικούς "αυτοφοράκηδες ". . . μικρότερος των περιστάσεων για ακόμη μια φορά με το κόστος όμως να είναι πελώριο.

Η δημοκρατία σε επικίνδυνους ατραπούς!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.