Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Σαν την Χαλκιδική δεν έχει'': Οι διακοπές του Μάικλ Τζόρνταν με το υπερπολυτελές γιοτ O’ Pari


Ο ζωντανός θρύλος του NBA βρίσκεται με την πολυτελή θαλαμηγό που έχει νοικιάσει, ανοιχτά της Ιερισσού. Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Air Μάικλ Τζόρνταν “ψηφίζει” Ελλάδα για τις διακοπές του. Είχε επισκεφθεί τη χώρα μας και το 2013 για το μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.
Το υπερπολυτελές γιοτ Ο’Pari προκαλεί δέος. Πρόκειται για ένα πλωτό παλάτι 95 μέτρων, που ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο ο “Air” νοικιάζει έναντι 4 εκατ. ευρώ τον μήνα.
Το Ο’Pari αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα 12 κόμβων, μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και ακόμη 29 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό, ενώ κάθε του δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση. Όσο για τις ανέσεις που προσφέρει, διαθέτει, μεταξύ άλλων, μπαρ, εξωτερική πισίνα και κινηματογράφο στο κατάστρωμα.
Πάντως, ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει και δικό του γιοτ -με το όνομα Joy- το οποίο χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στην Καραϊβική.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.