Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και χαλάζι στην Κεντρική Μακεδονία - Ζημιές στις δενδροκαλλιέργειες (βίντεο)


Βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Κεντρική Μακεδονία. Στην Ημαθία έπεσε χαλάζι και στην Πέλλα σημειώθηκαν καταιγίδες που συνοδεύονταν από ισχυρούς ανέμους. Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε βροχόπτωση το βράδυ της Τρίτης με τη θερμοκρασία να υποχωρεί. 

Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές στις δενδροκαλλιέργειες όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραψε αγρότης στον Άγιο Λουκά του Δήμου Πέλλας, ρωτώντας αν υπάρξει μέριμνα για τις ζημιές που προκλήθηκαν. 
Ο αγρότης συγκεκριμένα αναφέρει: ‘’Άγιος Λουκάς Πέλλας. Αποτέλεσμα των βροχοπτώσεων και των ανέμων στη περιοχή. Παρόλα αυτά συνεχίζονται τα παιχνίδια των βιομηχανιών παίζοντας με τον κόπο των αγροτών. Άραγε θα υπάρξει κάποια μέριμνα για όλα αυτά? Ή ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του?’’

  




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Δεν πρέπει να μαζέψει κάνεις ροδάκινα να κλείσουν εργοστάσια να ακινητοποιηθούν φορτηγα να μείνει κόσμος άνεργος κ α αρε αγρότη ξυπνα δεν ξέρεις την δύναμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έφτανε αυτό,από την Πέμπτη σταμάτησαν να παραλαμβάνουν ροδάκινα, μόλις ο κόσμος μπήκε στο Άνδρος...εκεί που είπαμε θα μπούμε σε μια "σωστή" ροη, ήρθε η παύση (βέβαια όχι για όλους....υπήρχαν κ οι""δικοί τους" που τους άφησαν να μασουν)ήρθε και το μπουρίνι κ τελείωσε τον κάμπο...Μια ακόμη χρονιά χαμένη....Τώρα πρέπει να στηριχθεί ο αγρότης, τώρα πρέπει να δοθούν σωστές κατευθεινσης....Αν καταλάβουμε ότι η βιομηχανία χωρίς αυτούς τους ταλαιπωρους αγρότες είναι τελειωμένη ,τότε όλα θα αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη καταλάβει ο βλάκας ο αγρότης τι δύναμη έχει,τους πουλάνε παραμύθι οι μιζαδοροι και στήνονται αντί να οργανωθούν και να τους ξεσκίσουν.
      Άιντε όργια ξυπνήστε και στηρίξτε τις παραγωγές σας σωστά.
      Σας πετάνε ψίχουλα και μετά περιμένετε τον ΕΛΓΑ.
      Μάθατε στα ψίχουλα τεμπέληδες ανοργάνωτοι ,με τέτοιο κάμπο που έχετε στην διάθεσή σας θα είσασταν βασιλιαδες ,οι πρώτοι των πρώτων ,βόδια.

      Διαγραφή
  3. Grigora.na.arxisoun.na.stelnoun.ipomnimata.stous.armodious.ipourgous.i.voleftades.tis.pelas.oxi.fotografies.me.ta.kostoumaka.🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.