Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξοπλίσει τους συμμάχους της με προηγμένα όπλα



Η Μόσχα εκτιμά τις σχέσεις της με χώρες στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική και είναι έτοιμη να προσφέρει σύγχρονα όπλα στους συμμάχους της, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τη Δευτέρα.
Ο Πούτιν, σε ομιλία του σε έκθεση όπλων κοντά στη Μόσχα, επεσήμανε τις ικανότητες των προηγμένων όπλων της Ρωσίας και εξέφρασε τη βούλησή του να μοιραστεί την τεχνολογία με χώρες που έχουν την ίδια ιδεολογία.
«Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων, από μικρά όπλα μέχρι τεθωρακισμένα και πυροβολικό που αντιμάχεται την αεροπορία και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη του φόρουμ “Army-2022” που διεξάγεται κοντά στη Μόσχα.
«Σχεδόν όλα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε επιχειρήσεις πραγματικής μάχης» πρόσθεσε.
Ο Βλ. Πούτιν προέβη στις δηλώσεις αυτές σχεδόν έξι μήνες από την έναρξη του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπου η Μόσχα έχει υποστεί κατ΄επανάληψη ανατροπές σχεδίων και βαριές απώλειες.
Δυτικοί στρατιωτικοί αναλυτές λένε πως η κακή απόδοση των ρωσικών στρατευμάτων και του ρωσικού οπλισμού μπορεί να καταστήσει τις εξαγωγές όπλων της λιγότερο ελκυστικές σε ενδεχόμενους αγοραστές, όπως η Ινδία, που εξαρτώνταν πολύ από τη ρωσική τεχνολογία στο παρελθόν.

Πηγή: Reuters



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εμείς Βλαδίμηρε πειδή είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας ψωνίζουμε από το πάνω ράφι λίγο αλμυρά βέβαια , αλλά αξιόπιστα εργαλεία.
    Κάτι C-27J Spartan, NH90 , PzH 2000, T-6A Texan II μπορεί λίγα νερά να βάζουν, μπορεί να έχουν μικρή διαθεσιμότητα, μπορεί μετά τις 100 βολές να κουράζονται ή να έχουμε κανιβαλίσει τα περισσότερα για να λειτουργού τα υπόλοιπα, αλλά δεν συγκρίνονται με αυτά που προσφέρεις στην αγορά.
    Γι αυτόν τον λόγο τα χαρίζουμε στην Ουκρανία ώστε να μην ενοχλούνται και οι γείτονές μας για τα ¨¨στρατιωτικοποιημένᨨ νησιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρίμα τις ιδέες που έχεις, τζάμπα διάβασμα με τις ώρες στο μακελειό δεν τα παίρνεις με τίποτε γύρισε το στο πλέξιμο.

      Διαγραφή
    2. 11:34 @Το τραγούδι που λέει το "θολωμένο μου μυαλό" το ξερεις;

      Διαγραφή
  2. Ασε μας ρε πουτιν με τις σαβούρες σου ρεζίλι εχεις γίνει στην ουκρανια ένα από τα πιο φτωχά κράτη της ευρωπης και χωρίς σοβαρή αεροπορία! κανονικά έπρεπε σε 1 μήνα να την εχεις πάρει όλη, αντι για αυτό εχεις ρεζιλευτεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας ρε καταμητρο πουτιν μόνο σε τριτοκοσμικά κράτη θα πουλήσεις τα όπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.