Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Πέθανε ο συνδικαλιστής και αγωνιστής της Αριστεράς Αλέκος Παναγιωτίδης- Συλλυπητήρια από το Ε.Κ. ΠΕ Πέλλας



Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, άφησε χθες ο πρώην συνδικαλιστής και αγωνιστής της Αριστεράς, Αλέκος Παναγιωτίδης. 
Η Διοίκηση του Eργατικού Κέντρου Π.E. Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών), όπου επί σειρά ετών διετέλεσε Γενικός Γραμματέας, εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήριά της για τον θάνατο του:

Συλλυπητήρια από το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών)
"Η Διοίκηση του Eργατικού Κέντρου Π.E. Πέλλας εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο τού Αλέξανδρου Παναγιωτίδη. 
Ο Αλέκος Παναγιωτίδης (ο "Μαύρος", όπως τον έλεγαν οι συνάδελφοί του) υπηρέτησε για χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα με συνέπεια και ευθύνη αφήνοντας το δικό του στίγμα στον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών, πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και Περιχώρων, ενώ το έντονο ενδιαφέρον τού για τα κοινά εκφράστηκε και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του γνωρίσαμε την μαχητικότητα, την ευθύτητα αλλά και την αποτελεσματικότητά του. Οι συμβουλές του είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για εμάς.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του
Καλό ταξίδι κ. Αλέκο".

Η σορός του Αλέκου Παναγιωτίδη θα εκτεθεί για προσκύνημα στις 5.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στα κοιμητήρια της Μητρόπολης Γιαννιτσών. Στις 6.00 το απόγευμα θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αθάνατος αγωνιστής για το δίκαιο του εργάτη γιατί αν δεν ήταν αυτοί που διαμαρτύρονταν με απεργίες κλπ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι 3,60 θα περνάνε.
    Μήν το πάω παρακάτω για τον ιδιωτικό τομέα που έχουν τους σαν δούλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.