Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Κοινωνία σε Κίνηση'': Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! - Η πάγια τακτική του Δημάρχου άλλα να ακούγονται στα ΔΣ και άλλα να διαχέονται στην κοινωνία



Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Είναι πάγια τακτική του κ.Γιάννου άλλα να ακούγονται στα Δημοτικά Συμβούλια και άλλα να διαχέονται στην κοινωνία.
Δυστυχώς όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο τα φαινόμενα διαστρέβλωσης ή αποπροσανατολισμού προερχόμενα από τον ίδιο το Δήμαρχο, τους ¨παπαγάλους ¨του και τα φιλικά μέσα ενημέρωσης θα πληθαίνουν.
Πριν από δύο ημέρες ο Δήμαρχος ,με την ευκαιρία μιας ημερίδας για την ανακύκλωση, σε προσωπική του ανάρτηση διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι το κράτος δεν παρέχει δωρεάν απορριμματοφόρα στους Δήμους.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τοποθετήσεις στο Δ.Σ. αλλά και δελτία τύπου ενημερώσαμε τους πολίτες για το τεράστιο όφελος εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ που είχαν όλοι οι Δήμοι της χώρας μέσα από τα προγράμματα που χάριζαν κυριολεκτικά απορριμματοφόρα. https://www.facebook.com/100023034979612/videos/384467950246746/
Σε μία στιγμή μάλιστα στο Δ.Σ. Ιουνίου, όπου επιτακτικά ζητούσαμε το λόγο που ο Δήμος έχασε τόσα προγράμματα ,ο κ.Γιάννου προς έκπληξη όλων απάντησε με το αμάχητο επιχείρημα ¨ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ¨!
Αυτό που δεν ομολόγησε ήταν ότι το ¨ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ¨ κοστίζει σύμφωνα με τις μελέτες τους πλέον των 300.000 ευρώ ετησίως και πως εάν εξοπλιζόμασταν με απορριμματοφόρα δεν θα υπήρχε ο μονόδρομος ανάθεσης της υπηρεσίας αποκομιδής σε ιδιώτη και ο Δήμος θα είχε τη δυνατότητα επιλογής, σταθμίζοντας τα οφέλη του σε κάθε περίπτωση.
Η αποδόμηση της υπηρεσίας καθαριότητας είναι συνειδητή επιλογή του ιδίου αλλά και όλης της παράταξης του ανεξαιρέτως , με συνέπεια να επιφέρει το διπλάσιο κόστος στον πολίτη!
Ρωτάμε λοιπόν δημοσίως τον κ. Γιάννου:
1) Γιατί ο Δήμος αγνόησε τα προγράμματα ¨ΕΣΠΑ¨,Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης¨ όταν όλοι οι Δήμοι στη χώρα τα εκμεταλλεύτηκαν;
2) Με το ¨Φιλόδημο ΙΙ¨ θα προμηθευτούμε απορριμματοφόρα;
3) Πόσοι Δήμοι στη χώρα έχουν αναθέσει εξ ολοκλήρου σε ιδιώτη την αποκομιδή;
4) Γιατί με την επιλογή του δεσμεύει το Δήμο για τόσα χρόνια;
Προσδοκούμε τις απαντήσεις που δεν λάβαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαιτούμε από το Δήμαρχο τουλάχιστον τη συνέπεια των λόγων του!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Γιατί ο Γιάννου πληρώνει; Ο πολίτης πληρώνει , πιστεύει κανείς ότι νοιάζεται η παράταξη του Γιάννου; Ο εργολάβος να είναι καλά και όλοι οι άλλοι ... Εδώ δεν δέχτηκε η παράταξη Γιάννου να πάει η σύμβαση της καθαριότητας στην νομική υπηρεσία για να μειωθεί το κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πόλη είναι 100 φορές πιο καθαρή και το βλέπουν όλοι ,Γιαννάκη το θέμα της καθαριότητας μην τονσκαλιζεις γιατί θα χάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το σκαλισει πολυ.

      Διαγραφή
    2. Όσο έχει π γιαννης υποτίθεται τις φτερούγες τον τον γκελη χαΐρι δε θα δει. Πλάγιασε μαζί του όταν δεν έπρεπε και θα το πληρώσει και αυτές τις εκλογές. Ο δε γκελης ως υποψήφιος για την περιφερεια θα πάρει την ψήφο μόνο τη δίκη του της οικογένειας του και της δικόμανους Γ φτας

      Διαγραφή
  3. Που να ξέρετε εσείς από αυτοδιοίκηση δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα μόνο φωνάζετε και ρίχνετε ευθύνες στους άλλους εσείς δεν μας είπατε τι θα κάνατε ο Γιάννου έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις και στο θέμα του εργολάβου αλλά και στα προγράμματα για τα αυτοκίνητα της καθαριότητας που δεν χρειάζονται, όλα είναι ρολόι στον δήμο και γι'αυτό σας πειράζει με έργα μεγάλου βεληνεκούς που πουθενά στην Ελλάδα δεν γίνονται με έργα πνοής με έργα υποδομής γήπεδα εμπορικά κέντρα αεροδρόμια πάρκα φύτευση πρασίνου δρόμους αγροτική οδοποιία άρδευση αποχετευτικό στην Άρνισσα βιολογικό παιζοδρομίσεις στηρίξει στους επαγγελματίες της πόλης αλληλεγγύη σε άπορες οικογένειες επίδομα 2000 χιλιάρικα για κάθε τρίτο παιδί .
    Κοιτώνες για αστέγους για κακοποιημένες γυναίκες συσσιτια και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράφω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μου τρολλ ξέχασες τη θάλασσα που μας έφερε πριν 3 εβδομάδες!

      Διαγραφή
  4. κάθε μέρα εκτός σαββατοκύριακου βλέπω καθαρίστρια να καθαρίζει πριν μια φορά το χρόνο και αν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ αγαπητός στην πόλη της Εδεσσας ο κ.Γιαννου αλλά δεν κάνει ρε παιδιά για δήμαρχος!δεν κατάφερε να λύσει το κυκλοφοριακό στην Έδεσσα δεν μπόρεσε να αναδείξει την περιοχή των καταρρακτών προσπαθεί να μαζεύει τα σκουπίδια να έχει καθαρή την πόλη αλλά ως εκεί…κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κάποια αξιοποίηση του Βαροσιου;ανάδειξη των πάρκων ;δυστυχώς ο κ.Τάκης πολύ λίγος αλλά θα ξαναβγεί γιατί δεν έχει άλλον η πόλη …η αντιπολίτευση είναι πολύ λίγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.