Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχεται ο ''ΠΙΝΟΚΙΟ'' του Carlo Collodi στo Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών από ''Το Μικρό Θέατρο Λάρισας''



Το ΜΙΚΡO ΘEΑΤΡΟ ΛAΡΙΣΑΣ, κλείνοντας αισίως τα  13 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας.
"ΠΙΝΟΚΙΟ" -CARLO COLLODI

Λίγα λόγια για το έργο…
Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και
την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες "προκλήσεις" που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητά του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα CARLO COLLODI. 
Η συνέχεια ...επί της σκηνής!!!

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΩΡΑ 21.00
ΠΡΟΠΟΛΩΣΗ: ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΝΕΥΜ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-  23820 84382
& VIVA.GR- INFO: 6974797109 - ΕΙΣΟΔΟΣ 10€

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.