Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mondelez Ελλάς: Προληπτική ανάκληση παρτίδων κρουασάν



Η Mondelez Ελλάς, με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνει το κοινό για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων του προϊόντος 7DAYS mini croissants doub!e, μίνι κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο και κρέμα με γεύση βανίλια, 300 γρ., το οποίο δεν φέρει επισήμανση συστατικών στα ελληνικά στη συσκευασία. Στα συστατικά του προϊόντος περιλαμβάνονται σίτος, αυγό και γάλα (λακτόζη), τα οποία ενδέχεται να επηρεάσουν ορισμένους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί ή έχουν δυσανεξία σε κάποιο από τα συγκεκριμένα συστατικά. 
Το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και καθόλα ασφαλές και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην των παραπάνω αναφερόμενων. 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία: "Διασφαλίζοντας πλήρως την άριστη ποιότητα των παραγομένων προϊόντων της, με σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος. 
Με υπευθυνότητα και με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές, η εταιρεία ανακαλεί από την αγορά το προϊόν 7DAYS mini croissants doub!e, μίνι κρουασάν με γέμιση κρέμα κακάο και κρέμα με γεύση βανίλια, 300 γρ. με απουσία επισήμανσης συστατικών στα ελληνικά στη συσκευασία, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 26 Νοεμβρίου 2022. 

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί ή έχουν δυσανεξία στο σιτάρι, το αυγό και/ή το γάλα (λακτόζη) καλούνται να μην ανοίξουν ή καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 (από σταθερό τηλέφωνο) όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες".




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.