Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλες ζημιές στα ροδάκινα σε Πέλλα & Ημαθία από την κακοκαιρία- Οι παραγωγοί εκπέμπουν s.o.s.


S.O.S. εκπέμπουν από χθες το απόγευμα οι παραγωγοί ροδάκινου σε Πέλλα και Ημαθία, των οποίων οι δενδροκαλλιέργειες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την ξαφνική κακοκαιρία.
Το μπουρίνι που έπληξε την Κεντρική Μακεδονία, εκτός των άλλων, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες που φέρνει σε δεινή θέση τους παραγωγούς, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση προς την κυβέρνηση για άμεση στήριξη του εισοδήματός τους.

Καταστροφή...
Για καταστροφή που τους φέρνει στα όριά τους κάνει λόγο στο Thes.gr ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, παραγωγός βιομηχανικού ροδάκινου Γαλατάδων Πέλλας. Οπως εξηγεί “μετά από την πενθήμερη παύση παραλαβής των βιομηχανιών ήρθε η κακοκαιρία κι έδωσε τη χαριστική βολή”. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ποικιλία “Ανδρος” που τα τελευταία χρόνια αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό άλλες ποικιλίες
“Ως αγρότες του Νομού Πέλλας και παραγωγοί ενός 100% εξαγώγιμου προϊόντος που προσφέρει πλούτο και θέσεις εργασίας στην περιοχή μας, ζητούμε από την Κυβέρνηση να βάλει βέτο στης τιμές κάτω του κόστους που προσπαθούν να βάλουν οι βιομηχανίες κομπόστας, γιατί το αποτέλεσμα όλων αυτών των πράξεων θα μας οδηγήσει σε φτωχοποίηση και ερημοποίηση του τόπου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλαμπίδης.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κάπως έτσι είναι κ τα χωράφια στις περιοχή τις Αλμωπίας,καλό θα ήταν οι διοικούντες να το πάρουν στα σοβαρά το θέμα αγρότης και να αφήσουν τις φωτογραφίες στα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σας βαρεθήκαμε. Κάθε χρόνο τα ίδια. Το καλοκαίρι κλαίγεστε το Γενάρη κλείνετε το δρόμο. Και δέκα χρόνια μπαίνετε μέσα και συνεχίζεται. Ένας σας δε κάνει καταγγελία που πάνε ατιμολογητα τα ροδάκινα. Οι ίδιες βιομηχανίες παίρνουν βερίκοκα. Ατιμολογητα τα παίρνουν από Κόρινθο; βολευεστε στον ελγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ..............

      Διαγραφή
    2. Τι να του απαντήσεις...... Αυτός δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του..... Δυστυχώς σαν κι αυτόν υπάρχουν αρκετοί......

      Διαγραφή
    3. Κανένας δημόσιος τεμπέληδες θα ειναι που ζει στις πλάτες μασ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.