Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Κοινωνία σε Κίνηση'': Διαγωνισμός καθαριότητας - 1% έκπτωση και πάνω από 5 εκατ. ευρώ στην πλάτη των πολιτών!! (βίντεο)



Η ''Κοινωνία σε Κίνηση'' το προηγούμενο διάστημα επιχείρησε με κάθε τρόπο να φωτίσει τις πτυχές της καταδικαστικής για τα οικονομικά του Δήμου σύμβασης με τον εργολάβο καθαριότητας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27ης/6/2022 ο Δήμαρχος κ. Γιάννου απέρριψε προκλητικά το αίτημα της παράταξής μας να συζητηθούν οι όροι της τρέχουσας και της νέας σύμβασης αναδεικνύοντας τόσο την πλήρη άγνοια του ίδιου και της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Κατσάρα (στην αθώα εκδοχή του θέματος), όσο και την απαξίωσή του στο ανώτατο εκλεγμένο όργανο διοίκησης του Δήμου.

Η αδιανόητη στον κοινό νου επιλογή των όρων δημοπράτησης και η επίμονη άρνηση του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή να παραπέμψει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο λόγω της ιδιαίτερης σοβαρότητας του όπως άλλωστε ορίζει ο «Καλλικράτης» οδήγησε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η αποσφράγιση του διαγωνισμού αποκάλυψε μία και μοναδική προσφορά από σχήμα που περιλαμβάνει
τον σημερινό ανάδοχο με έκπτωση 1% επί του προϋπολογισμού της Διακήρυξης.

Οι Δημότες του Δήμου Έδεσσας θα απολαύσουν λοιπόν τα επόμενα 4 χρόνια υπηρεσίες καθαριότητας αντί του ποσού των 5.067.532 Ευρώ!

''ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ''



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. εγώ ενα ξέρω στην περιοχή μου πριν τον εργολάβο έβλεπα υπαλλήλο να σκουπίζει κάθε 10 χρόνια και αν, τώρα κάθε μέρα μια κυρία και μάλιστα και τα Σάββατα ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άσχετος τι σχέση έχει ο οδοκσθαρισμος με την αποκομιδή σκουπιδιών;;;

      Διαγραφή
    2. Εσύ να απαντάς στα συμβούλια και άσε τα ανώνυμα

      Διαγραφή
  2. Γιάννη ματια εχουμε και βλεπουμε και ευτυχως και θυμητικο, η πολη απο πριν ειναι 10 φορες πιο καθαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πόλη δεν είναι πιο καθαρή επειδή δόθηκε σε ιδιώτη η υπηρεσία αλλά γιατί ο ιδιώτης χρησιμοποιεί νέας τεχνολογίας οχήματα που η διοίκηση μέσω προγραμμάτων θα μπορούσε να τα πάρει δωρεάν, ρίξε μια ματιά τι γίνεται όχι μακριά σε κοντινούς δήμους.

      Διαγραφή
    2. 12:41 π.μ. δεν ξέρω αν εισαι μικρός η μικρή και ο δημος έπαιρνε παλιά τέτοια οχήματα και μέσα σε ενα μήνα ήταν μέσα στην βρόμα σε ενα δυο χρόνια καταστρέφονταν από την ''καλή χρίση '' ρωτα τον πατέρα σου τα πορτοκαλί οχήματα σε τι κατάσταση ήταν ,τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατι τα επισκεύαζα .Δες τώρα του εργολάβου λάμπουν.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη τέσσερα χρόνια προσπαθείς κάτι να βρεις … και βρήκες αυτό ; Στην τελική η καθαριότητα είναι σίγουρα καλύτερα τώρα…. Όποτε και κάποιο δίκιο να χεις με το να υποθέτεις πως θα ήταν χωρίς τον ιδιώτη θα το χάσεις. Κοιτά να ξεφορτωθείς τον μετσκα γκελη από πάνω σου και ασε το κηνυγι των ανεμόμυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπουμε και τους υπαλλήλους εκεί στο εργοτάξιο του δήμου μέσα στα σκουπίδια ζούνε.ενα σκουπίδι δεν πιάνουν για δικό τους καλό για την υγεία τουσ χιλιεσ φορές ιδιότησ βλέπουμε καταρράκτες τημενηδων.κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εργαζόταν ο ξάδελφος μου με σύμβαση στην καθαριότητα πριν από χρόνια από τις 8 ώρες δούλευαν το πολύ τις 4και αυτές σαν αγγαρεία και μετά στα καφενεία ,τώρα τα παιδιά που βλέπω αν και λίγα δουλεύουν 8 ώρες και δεν κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εσύ δεν δούλευες και σε πείραζε που ο ξάδερφος δούλευε στην καθαριότητα για δουλειά και τον ρουφιανευεις γιατί εσύ δεν ήθελες να λέγεσαι σκουπιδιαρεις και τον σνομπαρες αντί να του λες ευχαριστώ που σε καθαρίζει.

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή αν γινόταν κανονικός διαγωνισμός και ήταν φθηνότερη προσφορά δεν θα δούλευαν οι υπάλληλοι;
    Τι αρλουμπες γράφετε εδώ μέσα σοβαρευτείτε
    Και ο εργολάβος καλά είναι να τους δίνει αυτα που δικαιούνται άδειες κλπ.
    Και να μαζέψει τους δήθεν υπεύθυνους να απειλούν το προσωπικό έχουμε μάτια και αυτια και ακούμε και βλέπουμε .
    Όσο για το αν καθαρίζουν παντού είναι μύθος υπάρχουν γειτονιές που δεν έχουν πατήσει εδώ και μια πενταετία όχι ότι φταίει το προσωπικό αλά που δεν προσλαμβάνουν κ άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.