Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«ΑPPODIXI»: Πάνω από 3.000 καταγγελίες έγιναν στις πρώτες 60 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής



Μεγάλη απήχηση δείχνει να έχει στους φορολογούμενους η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα «Αppodixi» της ΑΑΔΕ για τον εντοπισμό πλαστών αποδείξεων.

Ήδη πάνω από 20.000 πολίτες έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους την εφαρμογή, με το οικονομικό επιτελείο να προωθεί κίνητρα για την αποκάλυψη πλαστών αποδείξεων.Πάνω από 3.000 καταγγελίες έγιναν στις πρώτες 60 ώρες λειτουργίας της εφαρμογής.

Υπενθυμίζεται ότι οι φορολογούμενοι μπορούν να ελέγχουν από το κινητό τους τηλέφωνο, αν η απόδειξη που έλαβαν από τον επαγγελματία ή την επιχείρηση είναι γνήσια ή πλαστή.

Προβλέπεται μπόνους ίσο με το δεκαπλάσιο της απόδειξης με όριο τα 2.000 ευρώ για τον καταγγέλλοντα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Με ή χωρίς μπόνους έπρεπε να υπάρχει η εφαρμογή εδώ και 10 χρόνια. Μόνο έτσι η φοροδιαφυγή θα μειωθεί. Το κράτος από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Κάποιοι θα πουν ότι γίνεστε ρουφιάνοι, το αντίθετο θα έλεγα. Αυτό είναι το σωστό. Γιατί τα λεφτά που δίνουμε πρέπει να γυρνάνε στον πολίτη (δηλαδή στο κράτος). Επομένως κάντε την δουλειά που έπρεπε να κάνουν αυτοί, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα. Λέμε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2000 ΚΑΚΑΛΙ ΜΑΛΛ'ΙΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.