Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

10 χρόνια από τον θάνατο του 26χρονου αστυνομικού από την Πέλλα Αντώνη Κακαμανούδη


Πέρασαν δέκα χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο αστυνομικός Αντώνης Κακαμανούδης από την Πέλλα.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 ο 26χρονος Αντώνης Κακαμανούδης είχε την τελευταία διατεταγμένη υπηρεσία. Ήταν της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και υπηρετούσε στην Ομάδα "Ζ" Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς, δεν έμελλε να γυρίσει ξανά στο σπίτι του.

Σε λίγες ημέρες παντρευόταν αλλά η σύγκρουση με το ΙΧΕ στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας, του στέρησε τη ζωή.

Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του δεν τον ξεχνούν. Αυτές τις ημέρες σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες που έχουν αστυνομικό περιεχόμενο, τον μνημονεύουν: "Δεν ξεχνούμε τον Αντώνη Κακαμανούδη, έναν φίλο, ένα καλό παιδί και καλό συνάδελφο, έναν επαγγελματία. Ένας Αστυνομικός που το μόνο λάθος που έκανε ήταν ότι έλαβε σήμα και άμεσα κινήθηκε να βοηθήσει, όπως έκανε πάντα άλλωστε! Να είσαι καλά εκεί πάνω και να μας προσέχεις όπως έκανες και όταν περιπολούσες ανάμεσα μας."





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.