Σε κλίμα συγκίνησης, με διακεκριμένους ομιλητές και αξιόλογους μουσικούς πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μμ, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά, η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και της ΟΜ Γιαννιτσών, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκε η επέτειος μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Το πρώτο σκέλος της εκδήλωσης περιλάμβανε συζήτηση, στην οποία απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργος Σγορούδης.
Εισηγήσεις πραγματοποίησαν η Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου, ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Νίκος Μαραντζίδης, ο Δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου και ο Αρχιτέκτων- Πολεοδόμος- Ομότιμος Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Νίκος Καλογήρου. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Σαββίδου.
Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα και το έργο του με τίτλο: «Μικρά Ασία και Βυζαντινός Εσπερινός», σε επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα, από την ορχήστρα του.
3 Σχόλια
Ποια συγκίνηση εδώ λέγατε ότι δεν έγινε καμία γενοκτονια ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα.ντροπη σασ
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα σάς μαλώσει ο φίλης σύντροφοι ...αν είπε κανείς σας κ την λέξη γενοκτονία!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι είναι οι συγκινημένοι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.