Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή



Σε κλίμα συγκίνησης, με διακεκριμένους ομιλητές και αξιόλογους μουσικούς πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μμ, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά, η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και της ΟΜ Γιαννιτσών, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκε η επέτειος μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Το πρώτο σκέλος της εκδήλωσης περιλάμβανε συζήτηση, στην οποία απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργος Σγορούδης.
Εισηγήσεις πραγματοποίησαν η Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου, ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Νίκος Μαραντζίδης, ο Δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου και ο Αρχιτέκτων- Πολεοδόμος- Ομότιμος Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Νίκος Καλογήρου. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Σαββίδου.
Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία - αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα και το έργο του με τίτλο: «Μικρά Ασία και Βυζαντινός Εσπερινός», σε επιμέλεια του Κώστα Καλδάρα, από την ορχήστρα του.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποια συγκίνηση εδώ λέγατε ότι δεν έγινε καμία γενοκτονια ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα.ντροπη σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σάς μαλώσει ο φίλης σύντροφοι ...αν είπε κανείς σας κ την λέξη γενοκτονία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι οι συγκινημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.