Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πικρό αντίο για την Εθνική ομάδα που έχασε 107-96 από τη Γερμανία (βίντεο)


Το ολοκληρωτικό «μπλακ άουτ» που υπέστη η Εθνική Ελλάδας στις αρχές της τρίτης περιόδου (δέχθηκε επιμέρους σκορ 20-1) και η «γαλανόλευκη» σπίθα της αντεπίθεσης που δεν... άναψε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσαν συνέχεια στην αρνητική παράδοσή των τελευταίων Ευρωμπάσκετ, που θέλει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αποχαιρετά στα προημιτελικά (2011, 2015, 2017). 
Η αήττητη μέχρι σήμερα «γαλανόλευκη» έπεσε με το τελικό 107-96 απέναντι στην «οικοδέσποινα» Γερμανία στους «8» του Ευρωμπάσκετ 2022, ολοκληρώνοντας άδοξα τη γεμάτη όνειρα παρουσία της... 
Στον αντίποδα, τα «πάντσερ» ετοιμάζονται για ακόμη μία «μάχη» για την πρόκριση τους στον τελικό, απέναντι στην Ισπανία. Με 9/29 τρίποντα, ηττημένη κατά κράτος στη μάχη των ριμπάουντ (32 έναντι 46) και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποβάλλεται με δεύτερο αντιαθλητικό περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη, η Εθνική δεν είχε καμία τύχη, απέναντι στην Γερμανία, η οποία συνδέθηκε από το πρώτο λεπτό από τα 6.75 και δεν τράβηξε ποτέ την... πρίζα (17/31 τρίποντα). 
Η κορυφαία εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τη φανέλα της Εθνικής (18π.) και οι 13 πόντοι του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν τη διαφορά μαζί με τους 31 του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μία βραδιά που οι υπόλοιποι διεθνείς έμοιαζαν... ζαλισμένοι κι εκτός κλίματος. Από τη Γερμανία «έλαμψε» ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, Ντένις Σρέντερ, με 26 πόντους και 8 ασίστ, ενώ κομβικός ήταν ο Ντάνιελ Τάις μέσα στη ρακέτα με 13 πόντους και 16 ριμπάουντ. Τα δεκάλεπτα: 31-27, 57-61, 83-71, 107-96




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΕΑΜ.
    ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και στεναχωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα, είμαστε περήφανοι για όλους. Από το προπονητή μέχρι τους παίκτες της ομάδας. Μας χάρισαν τόσες νίκες. Να είναι γεροί και να προετοιμαστούν για τους επόμενους αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.