Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβαθμισμένο Ολοήμερο Σχολείο: Έως 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το διευρυμένο ωράριοΚαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών των σχολικών μονάδων (δημοτικών & νηπιαγωγείων) που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του Αναβαθμισμένου/Διευρυμένου Ολοήμερου (που θα λειτουργεί ως τις 17.30) να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση του σχολείου τους, να λάβουν τη σχετική ενημερωτική επιστολή και την αίτηση/υπεύθυνη δήλωση εγγραφής ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους έγκαιρα, καθώς ο προγραμματισμός του ΥΠΑΙΘ είναι να σχηματιστούν τα τμήματα το συντομότερο δυνατό και να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στην 3η ζώνη του διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας (15.55-17.30), θα εντάσσονται καθημερινά, δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός, οι παραδοσιακοί ή/και μοντέρνοι χοροί, οι εικαστικές τέχνες, η εκπαιδευτική ρομποτική, τα πνευματικά παιχνίδια, τα πειράματα, τα μαθηματικά παιχνίδια, η ρητορική τέχνη, το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο, η παιδική επιχειρηματικότητα, η δημιουργία εφημερίδας και ένα ακόμη πλήθος δραστηριοτήτων.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στο Αναβαθμισμένο/Διευρυμένο Πρόγραμμα Ολοήμερου είναι η ημέρα του Αγιασμού, δηλαδή η 12η Σεπτεμβρίου 2022 και οι μαθητές/τριες γίνονται δεκτοί/δεκτές χωρίς κανένα κριτήριο εγγραφής.

Δείτε αναλυτικά τα σχολεία της χώρας στη σχετική Υ.Α. εδώShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.