Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών αγωνίζεται στην 14 Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στην ΚέρκυραΣε ένα πλήρες αγωνιστικό διήμερο με την πρωταθλήτρια του Ομίλου να βρίσκεται στο Βέλγιο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, η ομάδα Ανάπτυξης του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών αγωνίζεται στη 14 Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί 3-4 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα (περιοχή Γουβιά).
Περίπου 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα που συνθέτουν 114 πληρώματα θα αγωνιστούν στη Β φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που αποτελούν το μέλλον της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών θα συμμετέχει με 10 αθλητές που απαρτίζουν 6 πληρώματα. Συγκεκριμένα:
1Χ Αρχαρίων Παίδων 12: Μητακίδης Δημήτρης
1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 12: Καλαϊτζή Ευλαμπία
1Χ Αρχαρίων Κορασίδων 12: Αρετάκη Ελπίδα
1Χ Αρχαρίων Κορασίδων: Χόντου Μαρία
2Χ Αρχαρίων Κορασίδων 12: Τσαγαλα Μαρία - Μαλιούφα Παναγιώτα
4Χ Αρχαρίων Παίδων: Τομίδης Αβραάμ - Καμαράκης Γιάννης - Δέδες Δήμος - Πούλιος Ραφαήλ.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Τσαλικίδης Βασίλης και Μπαλλή Κατερίνα και γονείς των αθλητών με αρχηγό αποστολής τον Χόντο Ιωάννη.
Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες του και τους εύχεται να απολαύσουν αυτή τη γιορτή της κωπηλασίας και να τους δώσει την εμπειρία για μελλοντικούς αγώνες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.