Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας: Εκπτώσεις στις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από το ΚΤΕΛ Πέλλας



Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος Σουκιούρογλου Γιάννης, ο Γραμματέας Διαμαντόπουλος Ηλίας και η Οργανωτική Γραμματέας Ροκά Τένια του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πέλλας Γουστέρη Γρηγόριο και το μέλος του ΔΣ Βρατάκη Γρηγόριο.
Θέμα της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος μετακίνησης των εκατοντάδων εκπαιδευτικών στα σχολεία του Νομού Πέλλας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν η προσαρμογή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Πέλλας στις ανάγκες μετακίνησης των εκπαιδευτικών από και προς τις σχολικές μονάδες, καθώς και η παροχή έκπτωσης στους εκπαιδευτικούς.
Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η ικανοποίηση και των δύο αιτημάτων του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας καθώς πλέον θα παρέχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στον Νομό Πέλλας έκπτωση ποσοστού 50% με τη χρήση μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών και θα προσαρμοστούν τα δρομολόγια στις ανάγκες μετακίνησής των εκπαιδευτικών. Μάλιστα, η διοίκηση του ΚΤΕΛ Πέλλας δεσμεύτηκε ότι ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες που θα προκύψουν στην πορεία είναι πρόθυμη να προβεί σε επιπλέον τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη έκπτωση, με σχετική Βεβαίωση από τη Διεύθυνση του σχολείου τους να προβούν στην έκδοση της μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών.
Σημειώνεται ότι κατ’ εξαίρεση για το χρονικό διάστημα από 15 έως και 30 Σεπτεμβρίου δίνεται η δυνατότητα έκδοσης δεκαπενθήμερης κάρτας απεριόριστων διαδρομών.
Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Πέλλας και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο Πρόεδρος                         O Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης      Διαμαντόπουλος Ηλίας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.