Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γεωργιάδης: «Έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από το 1942 – Βρείτε εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης στο σπίτι» (βίντεο)



«Θα υπάρξει άμεσα από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καμπάνια ενημέρωσης του κοινού, για το πώς θα πρέπει να κινηθούν αυτόν τον χειμώνα έτσι ώστε να μειώσουμε αυτή την τεράστια ζημία που θα υποστεί η οικονομία μας αλλά και η τσέπη μας από τον ενεργειακό πόλεμο του Πούτιν στην Ευρώπη. Πρέπει να έχουμε στον νου μας ότι δε πρέπει να ξοδεύουμε το ρεύμα κατά τον τρόπο που το κάναμε τον προηγούμενο καιρό. Το ρεύμα είναι πια πάρα πολύ ακριβό».
Αυτά ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας, σήμερα το πρωί, στο «MEGA Σαββατοκύριακο», για την ενεργειακή κρίση και για τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Όπως είπε: «Η Ευρώπη και η Ελλάδα, εισέρχονται στον πιο δύσκολο χειμώνα από το 1942. Όποιος μπορεί να βρει εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης της οικίας του για τον χειμώνα, να βρει. Το πετρέλαιο αυτή τη στιγμή είναι 6 φορές φθηνότερο από το φυσικό αέριο. Ο Πούτιν χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο ως όπλο κατά της Ευρώπης, δεν επιτίθεται μόνο στην Ουκρανία, είναι εχθρός της ΕΕ. Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι είμαστε σε οικονομικό, εμπορικό, ενεργειακό πόλεμο με τη Ρωσία, και να λάβουμε μέτρα απέναντι στην ενεργειακή κρίση».
Ακόμη σημείωσε ότι: «Στην Ελλάδα, μετά τις παρεμβάσεις Μητσοτάκη για την ενέργεια, δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα στον λογαριασμό μας το πόσο ακριβό είναι το ρεύμα. Αυτό που βλέπουμε στους λογαριασμούς μας είναι αυτό που πληρώνει το κράτος. Όλοι πρέπει να λειτουργούμε πλέον, με γνώμονα την εξοικονόμηση ρεύματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους πολίτες. Η οικονομία πάει πάρα πολύ καλά, καλύτερα από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε ένα τριπλό ρεκόρ επενδύσεων και τουρισμού, η καλύτερη μας επίδοση στην ιστορία της χώρας μας».
Για την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «οι πολιτικές μας θα είναι στοχευμένες σε αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν θα είναι γενικά μέτρα. Αυτό γιατί να κρατάμε δυνάμεις. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι, και θα πρέπει να λειτουργούμε με σύνεση. Δεν έχουμε λεφτά να σκορπάμε, έχουμε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό, έχουμε δημοσιονομικούς στόχους να υλοποιήσουμε. Τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση θα τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, θα βοηθήσουμε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ;
    Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΙΧΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΣΕΛΟ.
    ΑΥΤΟN ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ βασίζομαι στην πράσινη ενέργεια, οπότε δεν υπάρχει θέμα.
    Το είπε και ο Μωυσής.
    Περιμένω τα φουρφούρια και τα φωτοβολταϊκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον μας ενημέρωσε δεν μπορούμε να πούμε κάτι... καλό χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ. ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Κ.Λ.Π;
      ΑΝ ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ.
      ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ;
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ;
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ;
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΔ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ.
      ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.
      ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ
      ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
      ΟΠΩΣ, ΟΠΩΣ.....................

      Διαγραφή
    2. *11'39* ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ΒΛΑΚΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
    3. Οι άνθρωποι έχουν στοιχειώδη λογική.
      Αν δεν υπάρχει, τότε είναι άτομα

      Διαγραφή
    4. *4'50* ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. ντρέπομαι πραγματικά που αυτός είναι εκλεγμενος, ντρέπομαι που είναι υπουργός, ντρέπομαι ειλικρινά.. δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθανατοι σας χαιρετούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλες οι χώρες θα έχουν πρόβλημα.Δεν είναι μόνο η ελλάδα.Και ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία μια χαρά είναι.Όποιος ζορίζεται ας ζήσει εκτός Ευρώπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να ήξερα, αυτοί που του έβαλαν σταυρό τον γ**ωσταυριζουν τώρα ή όχι;
    Που το γελοίο υποκείμενο θα βρίσκει πάντα τρόπο να κατηγορεί τους πολίτες αντί τη γελοία κυβέρνηση που δεν έχει κάνει τπτ για να εξασφαλίσει φθηνό ρεύμα.
    Κι εν τω μεταξύ αυτός θα συνεχίζει τις σπατάλες του, αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αυτοί που βάλανε αντλία θερμότητας, τι τους περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ διαβάστε και αλλού"" TIME: Η Ευρώπη δεν έχει δει ακόμη τα χειρότερα, έρχεται ο πιο δύσκολος χειμώνας από τον Β'Παγκόσμιο" θέλουμε δεν θέλουμε την κάτσαμε την βαρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο παπαγαλακια απο τους δεξιους δε νομιζω

      Διαγραφή
  10. Το θρεφταρι που έγινε 400 κιλά,ναι ο Κολετσας που κόβει 2χιλιαρα κονδύλια για την γκομενιτσα γιατί της τελείωναν τα μουρμούρα στη Μύκονονοοο,σας λέει πως θα περάσουμε χειμώνα αλά 1942 τη στιγμή που μοιράζουν υπέρογκους μισθούς σε φίλους κ κολληταρια..
    Πιο ΩΡΑΙΑ δεν θα μπορούσε να σας γαμαει που τους ψηφίσατε ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.