Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας



Από την είσοδο των Λουτρών Πόζαρ το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση των 19,1χλμ. του 3ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας με την επωνυμία «Αγγελής Γάτσος». Τον αγώνα Δρόμου Υγείας που περιλάμβανε επίσης 5,1 χλμ. (Δυναμικού Βαδίσματος) και τα 1000μ. διοργάνωσαν ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, η Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών και η ΔΗΚΕ Αλμωπίας. Ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας είχε και κοινωνική διάσταση καθώς η Οργανωτική Επιτροπή είχε τοποθετήσει ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΠΗΣ για τη μικρή Χρυσοβαλάντω Δάλη σε όλες τις γραμματείες του αγώνα.

Σε ανακοίνωσή της η Οργανωτική Επιτροπή αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> στην Αριδαία ,που διοργάνωσε ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Αλμωπίας, την Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών και την ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας!!
Από νωρίς το πρωί, δρομείς όλων των ηλικιών, από Συλλόγους ή ατομικά, γεμάτοι χαμόγελα και ζωντάνια, έδωσαν το δυναμικό παρόν τους, συμβάλλοντας στον κύριο στόχο της διοργάνωσης, που είναι ο Αθλητισμός για όλους.
Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών και διοργανωτών.
Οι θετικές κριτικές και τα ενθαρρυντικά σχόλια, όσων βρέθηκαν σήμερα στην Αλμωπία, μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια. Φυσικά και έγιναν λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα και χωρίς πρόθεση . Αλλά από αυτά μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή και την  υποστήριξή σας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του αγώνα























Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.