Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 6 συμβασιούχων στην ΕΦ.Α ΠέλλαςΗ Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Ανασκαφικές εργασίες στο Κτήριο ΙΙ του Ανακτόρου της Πέλλας».

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ- ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ- ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
- ΠΕ Αρχαιολόγων, μία (1) θέση, δύο μήνες με δυνατότητα παράτασης (Πέλλα) 
- ΠΕ Μηχανικών Αρχιτεκτόνων, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, μία θέση (1), δύο μήνες με δυνατότητα παράτασης (Πέλλα) 
- ΥΕ Εργατών, τέσσερις (4) θέσεις, δύο μήνες με δυνατότητα παράτασης (Πέλλα) 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efapel@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αριστοτέλους  16, 58200, Έδεσσα, απευθύνοντάς την στην ΕΦΑ ΠΕΛΛΑΣ υπόψιν κ. Σιαβού Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας:  23820-31160), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ  (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 15-09-2022 έως 24 -09-2022).Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.