Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαβατά: Άνοιξαν πυρ σε καταυλισμό Ρομά – Τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους μια 8χρονη



Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μετά τους πυροβολισμούς σε οικισμό Ρομά, είναι μία 8χρονη, ένας 24χρονος κι ένας 40χρονος, με την κατάσταση του τελευταίου να κρίνεται πιο σοβαρή, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ η περίπτωση της ανήλικης δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις άνδρες, 21, 32 και 24 ετών – ο οποίος είναι ένας από τους τραυματίες – σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ ξεχωριστή δικογραφία διεξάγεται για το σοβαρό τραυματισμό του 40χρονου (ερευνάται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με άγνωστο προς το παρόν δράστη).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.