Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάνος Ζαρογουλίδης: ''Τεράστιο σκάνδαλο αν δεν τοποθετηθεί δντης στη χειρουργική του νοσοκομείου Έδεσσας ο Στ. Ανδρεάδης''



"Μεγάλη αδικία και τεράστιο σκάνδαλο" χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας, Πάνος Ζαρογουλίδης, το ενδεχόμενο να επαληθευτούν τα 
σενάρια εμβολισμού του και να μην τοποθετηθεί διευθυντής στην "ακέφαλη" Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Έδεσσας ο καταξιωμένος γιατρός Στάθης Ανδρεάδης.
Ο κ. Ζαρογουλίδης, με ανακοίνωσή του καλεί την Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να πράξει  "το σωστό και δίκαιο, πέρα από χρώματα, κόμματα, προέλευση, και εισόδημα", όπως τονίζει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:
"Η αξιοκρατία αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας, κινητοποιεί την κοινωνία και διαπλάθει ηθικά τους νεότερους. 
Το γεγονός ότι το σύστημα υγείας αιμορραγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια χάνοντας καταξιωμένο, υψηλά  καταρτισμένο  και απολύτως αναγκαίο προσωπικό, είναι άκρως απογοητευτικό για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών καθιστώντας ελλιποβαρή την δημόσια υγεία αλλά και την δικαιοσύνη που θέλουμε να καλλιεργήσουμε μέσα από την ανταμοιβή όλων αυτών που αδέκαστα έχουν προσφέρει την ζωή τους για το κοινό καλό ! 
Στο νοσοκομείο της Έδεσσας η Χειρουργική κλινική είναι ακέφαλη από τα τέλη Ιούνη όταν ο τότε συντονιστής διευθυντής αποσύρθηκε λόγω συνταξιοδότησης. 
Ο επόμενος τη τάξει χειρούργος λόγω παλαιότητας, ιστορίας, κοινωνικής εισφοράς προς το σύνολο του Ν. Πέλλας είναι ο γνωστός σε όλους μας Στάθης Ανδρεάδης. Ο κ. Ανδρεάδης αποτελεί ένα διαμάντι για την τοπική επιστημονική κοινωνία κρατώντας ψηλά την ποιότητα χειρουργικών υπηρεσιών στον Νομό μας, με αυταπάρνηση, διαρκή εμπλοκή από την συνεχή ετοιμότητα και κάλυψη της υπηρεσία όπως συμβαίνει στα περισσότερα νοσοκομεία 
Ενώ η θέση του διευθυντή του ανήκει δικαιωματικά, διακινούνται σενάρια εμβολισμού του, με απώτερο στόχο τον εκτοπισμό του από αυτήν !!!! 
Μια τέτοια πράξη θα αποτελούσε μεγάλη αδικία και τεράστιο σκάνδαλο απέναντι σε μια προσωπικότητα που δεν κοίταξε τίποτα λιγότερο από την υγεία των ασθενών του διαχρονικά κατά κοινή ομολογία!
Κάτι τέτοιο θα ήταν δημόσια προσβολή για την τοπική κοινωνία πέρα από χρώματα κόμματα προέλευση και εισόδημα.
Πράξτε το σωστό και δίκαιο!".  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

44 comments:

  1. Η "αξιοκρατία" κάνει την εμφάνιση της και στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου μας!!
    Η μεθόδευση που έχει προηγηθεί είναι πλέον τόσο εμφανής (καθυστέρηση τοποθέτησης διευθυντή προς όφελος άλλων "αξιων" διεκδικητών) που δεν μπορεί να κρυφτεί...
    Η εξώθηση ανθρώπων που έχουν δώσει τη ζωή τους για το δημόσιο σύστημα υγείας στην έξοδο - παραίτηση από αυτό είναι εγκληματική πράξη.
    Οι πολίτες της Πέλλας απαιτούν να πρυτανεύσει η λογική και η αξιοκρατία (όχι η κομματική) για να μην διαλυθεί τελείως και η χειρουργική κλινική.
    ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινιώ σε καταλάβαμε..γιατι δε γράφεις με ονοματεπώνυμο..

      Διαγραφή
  2. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην βάλουν πασοκσή για ψηλά χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία κριτήρια έχετε . Να τα χαίρεστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκικός τραμπουκισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να συναντήσεις τόσο καταξιωμένους ανθρώπους σήμερα.. Θεωρώ πολύ κρίμα και άδικο να μην τον αναδείξουν στη θέση που του αξίζει! Είναι ένας άνθρωπος που πάντα ξεχώριζε για το ήθος του, την ανθρωπιά του και τη συνέπεια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να λένε ότι δεν ήταν συνεργάσιμος ίσως κάτι θα ξέρουν! Ως γιατρός έχει καλό χερι δε θα πω κάτι διαφορετικό αλλά πιστευω οτι απο συμπεριφορά πάσχει απο επιλεκτική μεταχείριση. Ας πάει κάποιος που δε χωνεύει ο γιατρός και έλα να τα πουμε.

      Διαγραφή
    2. Φίλε/η πιστεύω να έχεις προσωπική άποψη για το ότι είναι καλό χειρουργικό χέρι, γιατί εγώ έχω.
      Όσο αφορά το μη συνεργάσιμος, διάβασε λίγο τον 7:44 και αν δεν πιστεύεις, γκουγκλαρε και κάτι θα μάθεις.
      Ο συγκεκριμένος γιατρός έχει τεράστια συνεισφορά στην προσπάθεια αναβάθμισης κλινικής και νοσοκομείου.
      Αυτό που έκανε το ποτήρι της οργής του να ξεχειλίσει ήταν η απόφαση να κλείσει η επιτυχημένη κατά τα άλλα ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας κατά την περίοδο του COVID, όσοι ξέρουν τι έγινε εκεί την περίοδο της πανδημία ας πάρουν θέση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν σοβαρότερα χειρουργικά περιστατικά που έχριζαν μονάδας ΜΕΘ και ενώ μπορούσε η χειρουργική της Έδεσσας να αντιμετωπίσει.
      Αποτέλεσμα άλλοι ασθενείς να απευθύνονται σε άλλα νοσοκομεία με τις γνωστές αναμονές και άλλοι στον ιδιωτικό τομέα που είναι και διακαής σκοπός αυτών που κάνουν κουμάντο .
      Πραγματικά μη συνεργάσιμος στη διάλυση της δημόσιας υγείας.

      Διαγραφή
  7. Αυτοί είναι πραγματικά φασίστες. Το άδικο ποτε δεν ευλογείτε . Ντροπή τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό !!! Τι να θυμηθώ από την αξέχαστη εποχή του Ανδρέα και του Σιμήτη μέχρι και οι σημαίες είχαν γίνει προϊστάμενοι σε όλο το δημόσιο. Πάνο θυμάσαι ή ήσουν μικρός τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΧΈΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΡΕ
      ΚΑΦΡΕΕΕΕ;;;;

      Διαγραφή
    2. Εισαι μαλλον εκτος τοπου κ χρονου μπερδευεις τα κομματα με την υγεια ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα για τον Στάθη ανδρεαδη το ηθος τους κ το χαρακτηρα κ ως καλυτερο γιατρο αυτο κανενας δεν μπορει να το αμφισβήτηση

      Διαγραφή
  9. Γιατραρα επιστήμης μεγάλος αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κάποιος εδώ μέσα έχει να κάνει αρνητικό σχόλιο για τον παραπάνω γιατρό, χώρος υπάρχει.
    Τα πράσινα, μπλε, κόκκινα παραμύθια, μακριά από θέματα υγείας, γιατί θα τα πληρώσουμε με την υγεία μας και τη ζωή μας.
    Μιλάμε για ένα γιατρό που εχει εξυπηρετήσει, βοηθήσει και θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς.
    Γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι κλπ, τον συγκεκριμένο ψάχνουν όταν χρειάζεται να επισκεφθούν την χειρουργική του νοσοκομείου Έδεσσας.
    Οι ουρές αναμονής τεράστιες ακόμα και πέραν του ωραρίου για να δουν τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος εξυπηρετεί τους πάντες.
    Δυστυχώς όμως έχει ένα ελάττωμα.
    Δεν είναι συνεργάσιμος όπως σχολιάζουν κάποιοι προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
    Μη συνεργάσιμος στην υποβάθμιση της κλινικής και γενικά του νοσοκομείου, και το έχει δείξει με τη στάση του και τους αγώνες του.
    Μήπως ένας προφανώς περισσότερο συνεργάσιμος θα διευκολύνει τη μετατροπή του νοσοκομείου σε κέντρο υγείας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτογραφιζεις φιλε μου τα γεγονοτα ακριβεστατα οπως εχουν σε παραδεχομαι!!!!!

      Διαγραφή
  11. κ.Ζαργουλιδη η λογικη Κασιδιαρη *καθε μη ακροδεξιος ειναι προδοτης* μου βαζει σε υποψιες οτι *καθε μη Πασοκος ειναι ανικανος*. Απο που προκυπτει αυτη η καταπτυστη δηλωση σας οτι ο συγκεκριμμενος ειναι ο μονος που πρεπει να γινει διευθυντής; Απο το οτι ειναι ΠΑΣΟΚ και πιθανον ψηφοφορος σας; Γνωριζετε εσεις οτι μπορει να υπαρχουν και αλλοι γιατροι που εχουν τα ουσιαστικα και τυπικα προσοντα, πλην ομως δεν ειναι απογονοι του Παπανδρεου; Κατσε στα αυγα σου και την ΠΑΣΟΚειο λογικη πουλησε την αλλου. Εγω δεν γνωριζω ποιος ειναι ο αλλος αλλα γνωριζω πολυ καλα ποια ειναι η αλλη πλευρα του Ανδρεαδη οταν δεν εισαι δικο του παιδι, δικος του ψηφοφορος και γενικα μελος του ΠΑΣΟΚ. Η εποχη Κουτσογιωργα εχει εξαφανιστει πλεον απο τον δημοσιο βιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν γνωριζω ποιος ειναι ο αλλος αλλα γνωριζω πολυ καλα ποια ειναι η αλλη πλευρα του Ανδρεαδη οταν δεν εισαι δικο του παιδι, δικος του ψηφοφορος και γενικα μελος του ΠΑΣΟΚ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ.......ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;
      ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΩΣ ΠΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΝΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΣ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.
      ΕΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ.
      ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Επειδη φιλε ρωτωντας πας στην πολη, ενα πουλακι μου σφυριξε στο αυτι οτι περαν του πτυχιου ο Ανδρεαδης δεν διαθετει καποιον αλλα τιτλο. Αρα ας περιμενουμε την αποφαση γιατι απο εικασιες χορτασαμε. Εσεις πηγαινετε να προιδεασετε την αποφαση του Δ.Σ πριν αυτο συνεδριασει. Μπορει να υπαρχει στην κλινικη του νοσοκομειου καποιος με περισσοτερους τιτλους σπουδων και ας μην ειναι ΠΑΣΟΚ. Μηπως να τον απορριψουμε επειδη θα ειναι ΚΚΕ - Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ - ΜΕΡΑ 25?? Συμφωνα με την λογικη σας πρασινο αιμα ας εχει και τιποτε αλλο. Αυτα οταν τα κανατε διχως ντροπη ειναι παρελθόν πλεον για μια συγχρονη ευρωπαικη χωρα. Οταν και αν ξαναρθετε στο τιμονι της χωρας να χορευετε οσο θελετε. Τωρα υπομονη.

      Διαγραφή
    3. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΡ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ......
      ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:28 ΕΩΣ ΤΙΣ 3:02 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΡΟΜΠΑ.
      ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΠΟΥΛΑΚΙ , ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΣ , ΤΡΥΓΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ, ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ
      ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ Η΄ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ Η΄ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΜΙΣΑ Η΄ ΕΧΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
      ΕΣΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ;
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.
      ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
      ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ¨¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ¨¨ ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΦΕΙΛΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΚΕΦΑΛΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ
      ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ;
      ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κ ΑΝΔΡΕΑΔΗ .
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ .

      Διαγραφή
    4. Μαλλον δεν εχεις κατανοησει οτι ο πρασινος ηλιος του Παπανδρεου, Τσοχατζοπουλου, Κουτσογιωργα, Γιαννοπουλου, Παπαντωνιου εχει σβησει απο τον πολιτικο χαρτη της χωρας. Εγω δεν κανω τον πονηρο σαν εσενα και ουτε ξερω ποιος ειναι ο ετερος διεκδικητης της θεσης. Ουτε μου λεει κατι οτι ο εχων τον βαθμο διευθυντη ντε και καλα πρεπει να αναλαβει συντονιστης. Γνωριζοντας τον τομεα της υγειας πιθανον καλυτερα απο εσενα τον καχυποπτο, θελω να σου πω οτι οι αξιολογησεις δεν γινονται με την παλαιοτητα ουτε με την 'λατρεια' οπως την παρουσιαζετε καποιοι. Το γουσταρω να γινει αυτος εχει πεθανει πλεον και σωστα ζητούνται περαιτέρω τιτλοι σπουδων. Με την λογικη που σας διεπει θα επρεπε λοιπον καποιος νεος επιστημονας να γερασει για να καταλαβει μια διευθυντικη θεση. Δεν βαρεθηκες να βλεπεις γερασμενους καθηγητες που το μυαλο τους εχει σαλεψει και διοικουν κλινικες, πασαροντας περιστατικα στον ιδιωτικο τομεα; Οποιος το αξιζει με βαση τους τιτλους σπουδων περαν του πτυχιου (διδακτορικο- μεταπτυχιακο) κλπ, αυτος πρεπει να γινει. Οτι αλλο δεν θελεις να καταλαβεις, τα παραπονα σου στον Ανδρουλακη..

      Διαγραφή
    5. ΥΓ. οπως βλεπεις δεν ασχολουμαι με την ακομψη φρασεολογια σου αλλα και ουτε με τις πτηνοτροφικες σου γνωσεις. Ρομπες ομως ειστε ολοι εσεις που ενσ καθαρα διοικητικο θεμα που αφορα την υγεια, το μετατρεπετε σε πολιτικη διωξη. Αλλωστε αυτος ειναι ο ρολος μιας διοικησης και γι αυτο οριζεται. Για την καθε υγειονομικη μοναδα θα αποφασιζει η διοικηση και οχι ο καθε περαστικος που βλεπει φως και μπαινει...

      Διαγραφή
    6. Προς 7.15 Αγαπητέ κ. Ανδρεάδη με κεφαλαία γράμματα παρακαλώ συστηθείτε επώνυμα στους αναγνώστες του karatzova. Αφού το πράξετε θα συστηθούμε και οι υπόλοιποι ώστε να καταλαβαίνουν όλοι ποιος λέει τι και να αναλαμβάνει την αντίστοιχη ευθύνη (αν μπορείτε φυσικά...).
      Μεταξύ 2 εξαιρετων χειρουργων η προσωρινή ανάθεση Επιστημονικής Διεύθυνσης δόθηκε στον Διδάκτωρ Χειρουργικής. Εκτός και αν αυτό το θεωρείτε λίγο. Πουθενά δεν το αναφέρετε όπως και οι υποστηρικτές σας( μεταξύ μας το κάνετε όλοι σκοπίμως). Προσπαθείτε με ένα απίστευτο συνδρομο κατεδιωξης που έχετε να δικαιολόγησετε την απόφαση αυτή ως πολιτική. Για πείτε προς τους πολίτες της Έδεσσας πόσο καιρό ζητήσατε άδεια?
      Είστε άξιος ιατρός αλλά ανήκετε στην σκοτεινή σχολή Ιατρών - χειραγωγων και ψηφολαγνων στον χώρο της Υγείας της Πέλλας (βλ Χοιδη Τανο κτλ πιο παλιά) που μόνο μετριότητα προσφέρατε από τις αιρετές θέσεις που υπηρέτησατε. Γιατί άραγε δεν κινητοποιείτε τις υψηλές σας διασυνδέσεις που διατεινεστε ότι έχετε ώστε να αλλάξει η απόφαση αφού είναι άδικη όπως λέτε? Είστε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου? Ποια είναι η θέση του? Στο Υπουργείο Υγείας τι πιστεύουν? Άραγε η αξιοκρατια τι επιτάσσει? Αναγνώριση τυπικών προσόντων ή δημοσίων σχέσεων?
      Όταν απαντήσετε επωνύμως στα παραπάνω θα σας αποκαλύψω την ταυτότητα μου και σας καλώ με αυτόν τον τρόπο να αναπτύξουμε έναν ενδιαφέρον δημόσιο διάλογο (αν μπορείτε φυσικά) και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους οι αναγνώστες του karatzova

      Διαγραφή
    7. Αριστη τοποθετηση 11:03 !! Συμφωνουμε μαζι και στην ουσια και στο τυπικο μερος της υποθεσης. Μαλιστα ειμαι ετοιμος να γραψω το ονομα μου εφοσον το κανουν ολοι γιατι στον δημοσιο διαλογο κανενας δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Αναμενω...

      Διαγραφή
    8. Από ότι φαίνεται προφανώς η Ακαδημαϊκή κοινότητα χάνει ένα διδάκτορα και οι πολίτες της Πέλλας και ειδικά της Έδεσσας είναι τυχεροί.
      Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζαμε αυτό.
      Από αύριο λοιπόν όταν πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, αχρείαστο να είναι, θα επιδιώκουμε να κλείσουμε ραντεβού με τον κορυφαίο.
      Κλείνω με κάτι που δεν έχει σχέση με την παραπάνω αντιπαράθεση-σύγκριση.
      Ένας εργαζόμενος στο ΕΣΥ δεν δικαιούται άδεια;
      Ποιον πρέπει να ρωτήσει πότε και πόση θα πάρει;
      Τους πολίτες της Έδεσσας ή θα απευθυνθεί στην υπηρεσία του;
      Για να κάνεις τέτοια ερώτηση σημαίνει ότι ή είσαι μέσα από την υπηρεσία ή ότι έχεις πληροφόρηση εκ των έσω για κάποιους λόγους.
      Προφανώς θα γνωρίζεις και πόσα ρεπώ έχει ή δεν έχει πάρει και ακόμα πόσες επεμβάσεις έχει κάνει.
      Αν θέλεις μπορείς να πληροφορήσεις τους πολίτες της Έδεσσας.
      Και μια και μας έδωσες τόσες πληροφορίες, αναρωτήθηκες ή ρώτησες τη Διοίκηση του Νοσοκομείου γιατί εδώ και 3 περίπου μήνες που παραιτήθηκε ο τέως Συντονιστής Διευθυντής της παραπάνω κλινικής, δεν όριζε Συντονιστή Διευθυντή και άφηνε την Κλινική ακέφαλη;
      Μήπως περίμεναν ώστε ο ορισθείς να αποκτήσει τον βαθμό του Διευθυντή ώστε να τον τοποθετήσει στη θέση καθώς δεν ήταν δυνατή μια τέτοια τοποθέτηση καθώς κατείχε τον βαθμό του Επιμελητή Α΄
      Και ένα τραγουδάκι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
      https://www.youtube.com/watch?v=u4i1O92QZzM

      Διαγραφή
    9. Φτανει το κουρασες και δεν μπορεις να κρυφτεις. Η Διοικηση οριστηκε για να διοικει οπως γινοταν παντοτε και ο Ανδρεαδης ηταν στον αφρο. Ακομη και τωρα ειναι στην πουδρα και οπως βλεπεις ολες οι διαμαρτυριες γινονται απο εναν δυο ανθρωπους του περιβαλλοντος του. Το αφηγημα ξεφουσκωσε διχως φυσικα να μειωνει καποιος την επιστημονικη του αξια. ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  12. Πόνεσε το σύστημα ΠΑΣΟΚ και εξεγέρθηκε. Ευτυχώς που δεν θα τους ξαναβρούμε μπροστά μας, όλοι καταλαβαίνουμε τι θα παθαίναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι από Έδεσσα κλάψε γιατί σύντομα το μαγαζί, έως τώρα νοσοκομείο μετατρέπεται σε περίπτερο κέντρο υγείας και θα ψάχνετε.
      Αν είσαι από Γιαννιτσά μην χαίρεσαι γιατί θα ακολουθήσει μια και είναι σκοπός η κατάργηση της δωρεάν περίθαλψης.
      Μόλις ιδιωτικοποιηθεί το σύμπαν, εσύ πηγαίνοντας στους ιδιώτες να δείχνεις την ταυτότητα μέλους μπας και σου κάνουν άλλες τιμές.
      Θα πεθάνει κόσμος πρόβατο.
      Ξύπνα

      Διαγραφή
  13. ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΗΚΩ ΜΟΥΝΤΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΎΓΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΈΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ.
    ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΏΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν με ενδιαφέρει τι κόμμα είναι ο Στάθης Ανδρεάδης. Εγώ τον κρίνω ως γιατρό και ως άνθρωπο με Ά κεφαλαίο. Ο γιατρός αυτός πριν από 7 χρόνια με εγχείρησε (κήλη λευκής γραμμής) χωρίς να με ρωτήσει τι κόμμα είμαι και πού είμαι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μόλις είχε βγει από το χειρουργείο και λέγοντάς του πρόβλημά μου με εξέτασε αμέσως και ο ίδιος προγραμμάτισε το χειρουργείο μου, ενώ κάλλιστα μπορούσε να με πει (φίλε άσε με λίγο να ηρεμίσω και μετά θα σε δω). Τέτοιον γιατρό πρώτη φορά είχα δει. Όσο για το ήθος του τι να πω (πήγα να του δώσω λίγο μέλι για το ευχαριστώ και κόντεψε να με πετάξει από το παράθυρο). Θα είναι μεγάλη ντροπή για ολόκληρο το νομό αν δεν γίνει διευθυντής. Με μεγάλη τιμή ως προς το πρόσωπό του ένας από τα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη δεν πηρε το μελι σου πρεπει να γινει διευθυντης. Ωραιο επιχειρημα για πρασινοφρουρους. Και μια ερωτηση απο περιεργεια. Γιατι δεν πηγες αφου εισαι απο Γιαννιτσα στο εκει νοσοκομειο που εχει την πιο αξιοπιστη χειρουργικη απο τα περιφερειακα νοσοκομεια; Μηπως επειδη οι διευθυντες ειναι δεξιοι; Ασε μας ρε φιλε,.........

      Διαγραφή
    2. Δυο παρατηρήσεις .
      Η μία έχει σχέση με το γιατί δεν πηγαίνει κάποιος στην αντίστοιχη των Γιαννιτσών.
      Δεν το ψάχνεις λιγάκι μπας και μάθεις;
      Ίσως ανακαλύψεις ενδιαφέροντα πράγματα
      Δεύτερο και σπουδαιότερο γιατί είσαι και άσχετος με το θέμα.
      Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι η Χειρουργική της Έδεσσας πρέπει να είναι η μοναδική χειρουργική περιφερειακού Νοσοκομείου στην Ελλάδα που δίνει πλήρη ειδικότητα Χειρουργικής διάρκειας 5 ετών. Άλλες δίνουν 2-3 χρόνια
      Αυτό γίνεται μόνο μετά από αξιολόγηση και απόφαση του Υπουργείου και έχει σχέση με τις δυνατότητες και τη γκάμα επεμβάσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν.
      Αυτό ξεκίνησε από εποχής Τάνου ως διευθυντή της κλινικής και από όσο γνωρίζω ο Ανδρεάδης ήταν , αν δεν απατώμαι, ο τελευταίος από εκείνους που εκπαιδεύτηκαν δίπλα στον εξαιρετικό εκείνο Διευθυντή και γιατρό.
      Επειδή πιθανόν θέλουν να την υποβαθμίσουν και αυτή όπως και άλλες ή ακόμα να την κλείσουν, προσπαθούν να οδηγήσουν στην έξοδο ότι πιο αξιόλογο δυναμικό υπάρχει.

      Διαγραφή
    3. Με πολυ μεγαλη ευκολια βλεπω οτι ριχνεις τους χαρακτηρισμους. Ασχετος ειναι αυτος που σπιλωνει διχως στοιχεια προσωπα και νοσοκομεια. Αφου γνωριζεις οτι συμβαινει κατι στην χειρουργικη των Γιαννιτσων γιατι δεν το καταθετεις; Δυο τινα συμβαινουν. Η οτι εισαι λασπολογος, Η οτι συγκαλυπτεις παρανομες πραξεις. Τα παραμυθια σου δεν περπατανε οπως νομιζεις γιατι η πληρως εξοπλισμενη χειρουργικη Γιαννιτσων διαθετει αριστο επιστημονικο προσωπικο με δυο διευθυντες, δυο αναπληρωτες διευθυντες, τρεις επιμελητες, δυο ειδικευομενους και εξαιρετη νοσηλευτικη ομαδα. Τα μεγαλεια επι Τανου εχουν τελειωσει και τωρα φαινεται ολη η γυμνια της Εδεσσας που μεχρι προτινος καλυπτε επιτυχως ο Οικονομου. '''Περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις'''. Αν διαφωνεις εμπρος προς την δικαιοσύνη οχι με αοριστολογιες για να ειχαμε να λεγαμε αλλα με στοιχεια.

      Διαγραφή
    4. Αντιλαμβάνεσαι όταν διαβάζεις ένα κείμενο ή μήπως πρέπει να επιστρέψεις στα θρανία ακόμα και του δημοτικού;
      Κατανόηση κειμένου λεγόταν το μάθημα και αν δεν μπορείς να αντιληφθείς τι διαβάζεις μην ασχολείσαι.
      Πού είδες σπίλωση, λασπολογία και ότι άλλο ισχυρίζεσαι;
      Όταν ένας κάτοικος των Γιαννιτσών πηγαίνει να χειρουργηθεί στην Έδεσσα και ειδικά στον παραπάνω γιατρό, και είναι πολλοί αυτοί, έχοντας αποκομίσει άριστες εντυπώσεις δε σε κάνει να ξαναρωτηθείς γιατί;
      Να ψάξεις γιατί;
      Πολλοί πήγαιναν και πηγαίνουν στην ορθοπεδική κλινική του Κιλκίς και της Νάουσας.
      Αλήθεια γιατί;
      Λασπολογούμε εις βάρος άλλων ορθοπεδικών κλινικών όταν το λέμε αυτό;
      Ξύπνα, Κέντρο υγείας θα καταντήσουν και τα δυο νοσοκομεία του Νομού και στην καλύτερη περίπτωση να ιδιωτικοποιήσουν κάποιο από τα δύο.
      Και στο Διαβαλκανικό , για παράδειγμα , ξέρεις πόσοι άριστοι γιατροί υπάρχουν;
      Για τόλμα να ανοίξεις την πόρτα και να μπεις μέσα αν δεν έχεις φουσκωμένο πορτοφόλι
      Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα να βάζεις το χέρι στην τσέπη ακόμα και για ένα ράμμα, θα σου κοπεί η όρεξη και η έπαρση.

      Διαγραφή
  15. Πονηρή προσέγγιση για υποστήριξη. Αντί να απευθυνθεί προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας το βάζει ως κοινωνική επιλογή. Η κοινωνία επιλέγει Διευθυντές Κλινικών? Έχετε μπερδέψει τις αυτο διοικητικές εκλογές με πάση φύσεως θέση ευθύνης. Είδατε βιογραφικά? Είδατε προσόντα? Προϋπηρεσία? Πουθενά δεν αναφέρετε το όνομα του άλλου γιατρού. Με ποια διαδικασία θα γίνει η επιλογή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτα από τη Διοίκηση να τα δημοσιοποιήσει αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ.
      Μήπως εντυπωσιαστείς τελικά;
      Πιστεύω ότι η ιστορία θα έχει συνέχεια

      Διαγραφή
  16. Πολύ φασαρία για το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Στάθης Ανδρεαδης σαν γιατρός ειναι από τους καλύτερους αλλά στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανύπαρκτος η ψήφοι είναι επειδής νιώθουν οι πολίτες υποχρεωμένοι που τους χειρουργεισε μην μπερδεύετε το ένα με το άλλος!όλα εδώ πληρώνοντας το άδικο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος δεν ευλογητε κύριοι και κυρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ορθογραφία αστοιχείωτε και μην εκτελείς την ελληνική γλώσσα.
      Τρομάρα σου έχεις και άποψη.
      Εσύ μήπως προτιμάς να σου ζητά ο γιατρός το φακελάκι για να τον εκτιμάς;
      Αν κάποιος μου έχει φερθεί ανθρώπινα, γιατί να μην τον ψηφίσω.
      Τόσα άλλα πολιτικά λουλούδια, αεριτζήδες είναι προφανώς καλύτεροι.
      Κοίτα σε τι χάλι βρίσκεται ο τόπος.
      Εξάλλου κανείς δεν είναι μέσα στη κάλπη και αν δεν γουστάρεις τόσο πολύ, απλά δεν ψηφίζεις κάποιον.
      Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Σκύδρας με συγκεκριμένα καθήκοντα και όχι Αντιδήμαρχος που υπόσχεται κάτι και δεν το υλοποιεί.
      Δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του;
      Δώσε στοιχεία να ενημερωθούμε και εμείς

      Διαγραφή
    2. Μπορεί ως γιατρός να είναι καλός και όπως φαίνεται αδικείται για τη θεση του ως διευθυντησ Παθολογικής , αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ,αφού το έφερε και η Κουβεντα , απο αυτοδιοίκηση μαύρα μεσάνυχτα. Τοσα χρόνια προεδρος και δε γνωρίζει ούτε τις βασικές αρχές αυτοδιοίκησηΣ. Τραγικά λάθη και παραλείψεις απο το βήμα του προέδρου εκθέτει και την ιδιότητα του επιστήμονα που διάθετει . Και αν θέλετε να μάθετε ψηφίζουμε κάποιον για τις δεξιότητες και την αντιληπτικοτητα που έχει -αν έχει -στη πολιτική σκηνή και όχι αν κάνει καλές εγχειρήσεις. Εκεί τον επικροτούμε ως γιατρό αλλά όχι ως αυτοδιοικητικό και όπως λέει ο λαός ή Πάπας Πάπας ή ζευγάς Ζευγάς..

      Διαγραφή
  18. Εγώ τόσα χρόνια άκουγα έναν Ανδρεάδη τον καλύτερο γιατρό της χειρουργικής κλινικής... πρόσφατα νοσηλευτηκα στην κλινική και έχω να πω ότι δεν είναι μόνο άριστος επιστήμονας αλλά και σαν άνθρωπος είναι μοναδικός που στις δύσκολες στιγμές ενός ασθενή ξέρει να του φέρεται με τον καλύτερο τρόπο!!! Εύχομαι τα καλύτερα για τον κ Ανδρεάδη... όσο για τα κομματικά όταν ένας άνθρωπος πονά και έχει ανάγκη από γιατρειά δεν κοιτά χρώματα και κόμματα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάλιστα αλίμονο στους ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.