Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει την Παρασκευή το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας



Tακτική συνεδρίαση του ΔΣ ΔΕΥΑΠ θα γίνει στις 30/09/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Εθνικής Αντίστασης 1, Γιαννιτσά), για να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.


1. Έγκριση Ισολογισμού –Αποτελέσματα Χρήσης ΔΕΥΑΠ 2021.
2. Έγκριση και οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Ανανέωση τροποποίησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αποχέτευση Οικισμών Γαλατάδων και Καρυώτισσας και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων ΔΕ Μεγάλου Αλεξάνδρου του Δήμου Πέλλας».
3. Κατάθεση αιτήματος στο Δήμο Πέλλας για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση τμημάτων οικοπέδων, που ανήκουν στο Δήμο Πέλλας, για τη λειτουργία των υφιστάμενων αντλιοστασίων αποχέτευσης και των οικίσκων αντλιοστασίων στην Δ.Κ. Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας.
4. Κατάθεση αιτήματος στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Πέλλας για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση τμημάτων οικοπέδου, που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, για τη λειτουργία του υφιστάμενου αντλιοστασίου αποχέτευσης και του οικίσκου αντλιοστασίου στην Δ.Κ. Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας.
5. Έγκριση παραλαβής του 2ου Παραδοτέου «Καταγραφή Υφιστάμενης Κατάστασης και προετοιμασίας οδηγού Σχεδίου Ασφάλειας Νερού για το έργο ΣΑΝ Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας».
6. Έγκριση για συμμετοχή εργαζομένων σε ημερίδα για τις ΔΕΥΑ στη Θεσσαλονίκη.
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχ/σης Πέλλας
7. 6η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2022 της ΔΕΥΑΠ.
8. Έγκριση Δαπανών για επείγουσες ανάγκες μέχρι 200,00€.
9. Αιτήσεις – Διάφορα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.