Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γεωργιάδης: Θα προχωρήσουμε άμεσα σε παρέμβαση στην τιμή καυσόξυλου και πέλετ



Στο θέμα της ενεργειακής κρίσης αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι έχει συγκαλέσει αυτή την εβδομάδα σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς της αγοράς για να υπάρξει άμεσα παρέμβαση στην τιμή και του καυσόξυλου και του πέλετ.

Όπως είπε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1: 

«Έχει ανέβει πάρα πολύ η τιμή στα καυσόξυλα και στο πέλετ. Όσο οι χώρες της Ευρώπης προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για τη θέρμανση φέτος το χειμώνα, τόσο το ξύλο ανεβαίνει. Και επειδή δεν υφίσταται πλέον η αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας από όπου υπήρχε μεγάλη εισαγωγή ξυλείας και πέλετ, αυτό πιέζει τις τιμές ακόμα παραπάνω.

Έχω συγκαλέσει για αυτή την εβδομάδα σύσκεψη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς της αγοράς και θα προχωρήσουμε άμεσα σε παρέμβαση στην τιμή και του καυσόξυλου και του πέλετ. Δεν θα επιτρέψουμε λόγω της αυξήσεως του φυσικού αερίου να γίνει αισχροκέρδεια στην ξυλεία».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Με το χρηματιστήριο ενέργειας οι πάροχοι κάνουν πάρτι και αυτοί θα κάνουν παρέμβαση στα ξύλα και το πέλλετ, έτσι ώστε προφανώς οι πολίτες να μη βρίσκουν τελικά ούτε αυτά για να αγοράσουν.
    Εκτός αν πιστεύουν ότι οι έμποροι θα εισπράττουν ψίχουλα τη στιγμή που το κόστος κοπής και μεταφοράς έχει εκτοξευθεί και τα υγρά καύσιμα φθασαν στο Θεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε ο,τι να ναι μιλας,ένα αμάξι καυσόξυλα έχει εκτοξευθεί για να παραχθεί κατα 30% σε έξοδα.Δηλαδη τι νομιζεις ο,τι επειδη ανέβηκε η τιμη αυτα τα λεφτα μένουν στην τσεπη του υλοτόμου? Σε εσας πάνε με 82 δολαριο το βαρελι και το πετρελαιο στα 2€,έπρεπε η τιμη να ηταν κανονηκα 95 λεπτα.Ελα να σε βαλω να τραβας συρματοσχοινο κανα 50 μετρα επι 8 ωρες πανω κατω και να φορτωνεις τα ξυλα με τα χερια,να δω τι θα πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα 40 νόμιμα και τα 400 μαύρα ίδια τιμή όλα.

      Διαγραφή
    2. Καλά μην κλαις τα ξέρουμε εκεί είμαστε και εμείς

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.