Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος καλλιτέχνης της ποντιακής μουσικής σκηνής Δημήτρης Κουγιουμτζίδης από τη Ν Ζωή Σκύδρας



Φτωχότερη γίνεται η ποντιακή μουσική σκηνή μετά και τη σημερινή απώλεια του σπουδαίου Πόντιου λυράρη Δημήτρη (Μήτσου) Κουγιουμτζίδη από τη Νέα Ζωή Σκύδρας, που έχει συνδέσει το όνομά του με όλους τους κορυφαίους του χώρου.

Η θλιβερή είδηση αναρτήθηκε στο Facebook, στο προφίλ του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, που μόλις τον περασμένο Ιούνιο είχε τιμήσει τον Πόντιο καλλιτέχνη για την πολυετή προσφορά του στην ποντιακή μουσική παράδοση.

«Ο ΣΠΦΣΘ είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει μια μεγάλη απώλεια της ποντιακής μουσικής σκηνής, την απώλεια του Δημήτρη Κουγιουμτζίδη. Ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη, του οποίου το έργο θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο. Ενός ταλαντούχου ανθρώπου, τον οποίο ευτυχήσαμε να τιμήσουμε στον εαρινό χορό μας. “Μήτσο” μας, καλό Παράδεισο. Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα! Μεταφέρουμε και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Κουγιουμτζίδη», αναφέρεται στην ανάρτηση του Συλλόγου.

«Ένας ακόμη σπουδαίος καλλιτέχνης μα και άνθρωπος, ο Δημήτρης (Μήτσος) Κουγιουμτζίδης βρίσκεται πλέον στην παρέα του Χρύσανθου, του Γώγου, του Γιωργούλη Κουγιουμτζίδη και πολλών ακόμη ιερών τεράτων της Ποντιακής Μούσας. Καλό παράδεισο!», έγραψε ο Μπάμπης Ιωακειμίδης για την απώλεια του αγαπητού Πόντιου καλλιτέχνη.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρυσοδάκτυλος και ανεπανάληπτους λυράρης του Πόντου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Μήτσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.