Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη προσοχή: Απατεώνες στήνουν το κόλπο με τους υαλοκαθαριστήρες - Περιστατικά στα Γιαννιτσά!



Δράση κυκλώματος το οποίο δρα μέρα-μεσημέρι, συνήθως στα πάρκινγκ των σούπερ μάρκετ αδιαφορώντας αν θα γίνουν αντιληπτά, καταγγέλουν πολίτες από την περιοχή των Γιαννιτσών.
Τα άτομα αυτά, σύμφωνα με καταγγελίες, βρέθηκαν χθες στα Γιαννιτσά και έξω από σούπερ μάρκετ προσέγγισαν αυτοκίνητα με το πρόσχημα ότι οι υαλοκαθαριστήρες του εκάστοτε αυτοκινήτου έχουν σπάσει, ωστόσο στην πραγματικότητα άλλος ήταν ο σκοπός τους.
Η Π.Μ., με ανάρτησή της σε ομαδική σελίδα των Γιαννιτσών στο διαδίκτυο, καταγγέλει σχετικά: "Σίγουρα έχετε ακούσει για την καινούρια απάτη με τους υαλοκαθαριστήρες. Σας σταματάνε με πρόσχημα ότι έχετε χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες και ενώ λέτε όχι δεν θέλω, αυτοί επιμένουν ώστε να κατεβείτε να τους διώξετε και από πίσω ένας άλλος σας κλέβει! Το ίδιο μου έτυχε σήμερα (σ.σ. χθες) στ .... Γιαννιτσών, γύρω στις 12.30 με 1 παρά. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο με κλειδωμένες πόρτες και ανοιχτά παράθυρα, μέχρι που ήρθε ένας... να μου πουλήσει το παραμύθι. Επέμενε για αρκετή ώρα και μόλις έκανα πως βάζω μπρος να φύγω τότε αποχώρησε. Ήταν μαζί με έναν ακόμα."
"Μου έτυχε χθες σε σούπερ μάρκετ των Γιαννιτσών, κανένας στο πάρκινγκ και ήμουνα μαζί με την κόρη μου 4 χρόνων... Με το ζόρι να μου αλλάξει του υαλοκαθαριστήρες... Και πιο πέρα ένα golf με έναν άλλο μαζί", σημειώνει η Ζ.Σ. 

Αυξημένη προσοχή
Καλό είναι όλοι και όλες να έχετε αυξημένη την προσοχή σας γιατί, ενδεχομένως, να πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη, είτε για να σας αναγκάσουν να βγείτε από το όχημα με ότι αυτό συνεπάγεται (κλοπή μέσα από το όχημά σας αντικειμένων, χρημάτων, πορτοφολιού, κινητού τηλεφώνου κλπ), είτε για να σας πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες, καταστρέφοντας λίγο πιο πριν τους δικούς σας χωρίς να το καταλάβετε. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κατι λενε για γκολφ μπλε σκουρο με θεσσ πινακιδες που ειναι απο Αριδαια μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή το κάνουν στο πανηγύρι Γιαννιτσών 2 γυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.