Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ετοιμάζεται η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών (φωτο)



Συνεργεία του δήμου Πέλλας εργάζονται πυρετωδώς και οι εκθέτες στήνουν τα περίπτερά τους ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους επισκέπτες την ερχόμενη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της.

Φέτος, μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη η επισκεψιμότητα στην Εμποροπανήγυρη που αποτελεί ιστορικό θεσμό των Γιαννιτσών.












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εκεινη η περιφημη Γεωργικη-Βιοτεχνικη Εκθεση που ο Σταμκος την μετονομασε σε PELLA AGRO ποτε θα γινει κ.κ της Δημοτικης Αρχης; Μας λεγατε οτι ειναι μετα την ΔΕΘ η μεγαλυτερη Εκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας και τωρα τι συμβαινει; Μηπως την καταργησατε σιωπηλα λογω του οτι τελείται στην Κρυα Βρυση; Η Κοινοτητα της Κρυας Βρυσης απο οτι γνωριζω πηρε αποφαση για την διοργανωση αυτης και το θεμα δεν εισηχθη ποτε στο Δημοτικο Συμβουλιο. Θα μας απαντησει καποιος απο τον Δημο Πελλας ποια η τυχη αυτης; Αυτη ειναι η ισορροπη αναπτυξη των Δ.Ε που επικαλειται μονιμα ο Σταμκος; Μηπως την εξισωσατε με ενα πανηγυρακι που εγινε τον Αυγουστο και ολα καλα; Θα ειχε ενδιαφερον η αποψη του Δημαρχου, του αρμοδιου Αντιδημαρχου, των αρχηγων των Δημοτικων παραταξεων καθως και ολων των Δημοτικων και Κοινοτικων Συμβουλων της περιοχης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους θα μεταφερθεί ο χώρος διοργάνωσης; Μέσα στην πόλη είναι εξαιρετικά ενοχλητική η εμποροπανήγυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουρκιά σιχασιά φωνακλαδιλα μέσα στο κέντρο της πόλης. Καλό ντουμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάλτε αυτό το τσίρκο από την πόλη έλεος πια. Ησυχασαμε 2 χρόνια τώρα πάλι βρώμα και σιχαμάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια Δημοτική Αρχή που επιμένει να υποβαθμίζει την πόλη των Γιαννιτσών.
    Με ανοργάνωτες και τριτοκοσμικές εκδηλώσεις.
    Καμμία σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το....κατούρημα πάει σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η πινακιδα σας μαρανε, μην χασετε το δρομο.. ιδια αισθητικη με το γιοφυρι στα γυπεδακια. μαλλον σας αρεσει να περνατε απο κατω..ειναι ψυχολογικο το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.