Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πού αναμένεται να φτάσει η τελική τιμή του μετά την επιδότηση (βίντεο)



Είναι πολλοί εκείνοι που μετατρέπουν τον καυστήρα τους από φυσικό αέριο σε καυστήρα πετρελαίου, είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, με εκτιμώμενη τιμή τα 1,60 με 1,70 ευρώ ανά λίτρο, είπε.

Με την επιδότηση που επέβαλε η ΕΕ των 25 λεπτών στην αντλία, η τιμή αγοράς από τα πρατήρια θα διαμορφωθεί περίπου στο 1,35 ευρώ ανά λίτρο, εκτίμησε.

Οι δικαιούχοι της επιδότησης θα το παραλάβουν ακόμα πιο φθηνά, περίπου στο 1,10 ευρώ ανά λίτρο, πάνω κάτω στην περυσινή τιμή, είπε.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών επέστησε την προσοχή των καταναλωτών, κι ιδιαίτερα των διαχειριστών πολυκατοικιών, στο παραεμπόριο και στην διάθεση νοθευμένου πετρελαίου.

Όσον αφορά στο πετρέλαιο κίνησης, η τιμή του έφτασε σχεδόν την τιμή της αμόλυβδης. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί, είπε.

Η κ. Ζάγκα ζήτησε από την κυβέρνηση να μην πάρει πίσω την επιδότηση των 15 λεπτών στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης, τουλάχιστον έως το τέλος του έτους.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η αλητεία της κυβέρνησης έφτασε στο απροχώρητο . Το βαρέλι στο αργό πετρέλαιο έπεσε κάτω από τα 90 δολάρια το βαρέλι και η τιμή στα πρατήρια στα 2ευρω και εξακολουθεί ουσιαστικά να επιδοτεί τα διυλιστήρια δηλαδή Βαρδινογιάννη και Λατση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αφού ο Πούτιν φταίει.
      Ποιος Μητσό;
      Κάποιοι βολευτάδες της Πέλλας τον χειροκροτούσαν πριν λίγες μέρες για τις υποκλοπές.
      Αυτοί τον στηρίζουν και αυτός με τα μέτρα που παίρνει τα οικονομάνε 3-4 πάροχοι ρεύματος και οι δυο παραπάνω που ανέφερες.
      Υπάρχουν και κάποια ερίφια που ακόμα μιλάνε για Κούλη, Αλέξη, Ανδρό κ.λ.π

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.