Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την ερχόμενη εβδομάδαΕργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στα εξής σημεία:
-Από Μελίσσι προς Θεσσαλονίκη περίπου στο ύψος της επιχείρησης «KIWOPLAST-ΑΚΟΝΙΔΗΣ» και σε όλο τα πλάτος της οδού.
-Από Γιαννιτσά προς Μελίσσι και στην έξοδο Γιαννιτσών, στο ύψος του εργοταξίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γιαννιτσών έως το ύψος της επιχείρησης «Παρασκευαϊδης ΑΒΕΕ» και σε όλο το πλάτος της οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Από τη Θεσσαλονίκη προς Γιαννιτσά στην είσοδο του οικισμού των Γιαννιτσών από το ύψος της επιχείρησης «ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜ ΠΕΛΛΑΣ ΨΕ.Π.Ε.» έως τη συμβολή με την οδό Μ. Αλεξάνδρου σε όλο το πλάτος της οδού.
-Από Γιαννιτσά προς Θεσσαλονίκη από το ύψος της επιχείρησης «Γερανοί Σταυρίδη» έως το ύψος της επιχείρησης «Φρένα αυτοκινήτων Βαφειάδης» σε όλο το πλάτος της οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και σε μήκος περίπου 200 μέτρα. Επίσης από το ύψος της επιχείρησης «Φρένα αυτοκινήτων Βαφειάδης» έως τη Σερβική Γέφυρα μόνο το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και σε μήκος περίπου 300 μέτρα.
-Κόμβος Γουμένισσας σε όλο το πλάτος και σε μήκος 300 μέτρα.
-Κόμβος Πέλλας σε όλο τος πλάτος και σε μήκος 800 μέτρα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όχι σπατάλες και πενήντα μέτρα ασφαλτόστρωσης διάσπαρτα είναι αρκετά !!
    Άλλωστε τι είναι …ανάπτυξη ,λίγο από εδώ λίγο από εκεί και τέλος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.