Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον νέο Διοικητή του Α.Τ. ΣκύδραςΗ Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, με τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Δημήτριο Δούμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 με την παρουσία των Αντιδημάρχων: Θεμιστοκλή Κρητίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιώργου Σταματέλλου, Κυριακής Τσιφλίδου, Ευφροσύνης Κρητίδου, Βασίλη Τσαπτσάκη, του Προέδρου του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιου Σουρουτζίδη, των Δημοτικών Συμβούλων: Ιωάννας Βέργου, Κωνσταντίνου Τερζίδη και του Προέδρου της Σκύδρας Θεόδωρου Αντωνιάδη.

Ο νέος Διοικητής συνεχίζει την υπηρεσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας στ΄οποίο υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Υποδιοικητής και γνωρίζει άριστα την περιοχή ευθύνης του Α.Τ. Σκύδρας και της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Σκύδρας.

Ο κ. Δούμος στο λίγο διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή έχει προσκληθεί από τη Δήμαρχο κι έχει συμμετάσχει σε δράσεις του Δήμου Σκύδρας και υπήρξαν ανάλογες επαφές. Ωστόσο αυτή τη φορά υπήρξε περισσότερος χρόνος για την εξέταση και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες των φορέων που εκπροσωπούν.

Στη συνάντηση στην οποία επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της άριστης συνεργασίας Δήμου κι Αστυνομίας ολοκληρώθηκε μ΄ αμοιβαίες ευχές για υγεία κι επιτυχία στους σκοπούς των φορέων που υπηρετούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.