Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγιναν τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών (φωτο και βίντεο)


Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, σήμερα Τρίτη, στις 8.00 το βράδυ, τα εγκαίνια της ετήσιας εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. 
Η εκδήλωση, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών π. Ιωάννη Σπυρίδη.
Ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος στην ομιλία του, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης αλλά και όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτή. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Πέλλα έχει ισχυρή αγροτική ταυτότητα ''είμαστε για όσους δεν το ξέρετε ο κήπος της Ελλάδας με πάνω από είκοσι εξαιρετικές καλλιέργειες’’. Ο Δήμος Πέλλας έχει δύο αστικά κέντρα και 37 χωριά και οικισμούς που βελτιώνονται, αλλάζουν και εξελίσσονται, χωρίς παραγωγικά έργα με δανεικά και χωρίς μεγαλόστομα σχέδια για έναν ακόμη δήθεν τουριστικό παράδεισο. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.  
Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες- επισκέπτες της εμποροπανήγυρης.
Αμέσως μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων από τον κ. Στάμκο και τον κ. Τζαμτζή, ακολούθησε
επίσκεψη στο περίπτερο του Δήμου Πέλλας και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑΠ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων.
Η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει μέχρι 13 Σεπτεμβρίου όπου και φιλοξενεί εμπόρους, μικροπωλητές και εκθέτες, ενώ για πρώτη φορά τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των προϊόντων τους σε χώρο που τους παραχώρησε δωρεάν ο δήμος Πέλλας.
Παράλληλα μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών κ.α. ενημερώνουν το κοινό για τις δράσεις τους.

egkepg





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Μόνο για να εγκαινιάζεται πανυγήρια είστε γιατί από έργα και υποδομές μόνο λόγια του αέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια χρονιά τριτοκοσμικές καταστάσεις, κανένας σεβασμός στους πολίτες της περιοχής. Επιτέλους χρειάζεται πολιτική βούληση να μεταφερθει εκτος της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εμποροζωοπανυγήρια καλοί είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα που ειναι και τα πανηγυρια και σε βλεπουμε γρηγορη.στα γυρω χωρια αφαντος με μηδεν εργα!!ξυπνατεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΣΥΝΩΣΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υποβαθμιζετε την ζωη των εκατονταδων πολιτων που ζουν στην περιοχη και μαλιστα στα χρονια του κορονοιου, ποσο ...ειστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκασιλα μας για το πανηγύρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άιντε τώρα βρομίστε την περιοχή με....κατούρημα έτσι όπως σας αρμόζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο σας όχι και πάλι μπράβο!!!
    Τέτοια μεγάλη επιτυχία με τόσους συμμετέχοντες και επισκέπτες απ'όλη την Ελλάδα!!!Ι
    Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα προτότυπα δομικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν (λαμαρίνες ξύλα) από την εποχή της λάσπης!!!
    Ένας θεσμός που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για όφελος της πόλης κατάντησε θεσμός παρακμής.
    Παρακαλούμε τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να συνδράμουν και να βοηθήσουν στις διοργανώσεις και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων Πανελλαδικά!!!!!
    Τέτοια ποικιλομορφία σε ρύπανση δεν υπάρχει πουθενά αλλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχε παραιτησου.δεν είναι ντροπή να αποδεχτείς ότι απέτυχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.