Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βιωματικό Σεμινάριο - Τεχνικές και δεξιότητες διαμεσολάβησης στο σχολικό περιβάλλονΕλάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για το Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο και τα βιωματικά εργαστήρια, με αντικείμενο τις τεχνικές και δεξιότητες της διαμεσολάβησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στα Γιαννιτσά.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 17.00-21.00 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 10.00-14.00 και 16.00-20.00.
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε γονείς που θέλουν να ενημερωθούν για το νέο θεσμό που εφαρμόζεται πλέον σε πολλές σχολικές κοινότητες και στη χώρα μας, ως καινοτόμος δράση.
Τη δράση θα συντονίσει η Dr. Βάσω Καλλιοντζή, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΠΔΙΚ, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών.
Στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες θα δοθούν βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να επικοινωνούν με το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23823 50808

Γραφείο Τύπου Δήμου ΠέλλαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.