Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις Συλλόγου Τριτέκνων Έδεσσας



Σε συνέχεια του από 11-8-2022 Δελτίου Τύπου του συλλόγου, γνωρίζουμε στα αγαπητά μέλη μας ότι στις 21-9-2022 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας Αλμωπίας (ισόγειο), θα πραγματοποιη-θούν οι ακόλουθες δράσεις:

- Βράβευση των τέκνα, μελών μας, που επέτυχαν εφέτος(2022) σε ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ-ΙΕΚ,

- Δωροεπιταγή για Σχολικά είδη στα τέκνα μελών μας που μπήκαν εφέτος στον όμορφο και μαγευτικό κόσμο της γνώσεως, της παιδεύσεως και του παιχνιδιού(1η Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, στα ΄΄ΠΡΩΤΑΚΙΑ΄΄ μας) και

- Γενική Συνέλευση, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση για τις προσπάθειές του συλλόγου για την προβολή του αγώνος μας όσον αφορά την αντιμετώπιση του σοβαρότατου Δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν/φέρουν βεβαίωση σπουδών ή Πρόσβασης.

Η παρουσία σας θεωρείται επιβεβλημένη διότι είναι αγώνα για το μέλλον των παιδιών μας ,της Χώρας μας αλλά και επιβράβευση των προσπαθειών των τέκνων μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.