Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Βράβευσε τα παιδιά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας (φωτο)



Το πρωί του Σαββάτου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας σε μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Αστυνομικό μέγαρο της Έδεσσας, μοίρασε χρηματικά δώρα και σχολικές τσάντες στα παιδιά των Αστυνομικών της Πέλλας. 
Συγκεκριμένα βράβευσε τα παιδιά των αστυνομικών της Ένωσης που πέτυχαν να εισαχθούν  στα  Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, δίνοντας τους το συμβολικό πόσο των 150 ευρώ στον καθένα, όπως και 56 παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου και Λυκείου με το συμβολικό πόσο των 100 ευρώ στο καθένα. 
Επίσης μοίρασε 140 σχολικές τσάντες στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και της πρώτης Δημοτικού. Ο πρόεδρος της Ε. Α. Υ. Πέλλας Κώστας Τσαβδαρίδης αφού συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους, τους προέτρεψε να οραματίζονται τους στόχους τους όπως είπε συγκεκριμένα. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι τέσσερις βουλευτές του Νομού, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, Ασημάκης Χριστοδουλίδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης.

eynapv



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Να έχουμε και επιστήμονες στις ημερίδες να μας μιλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.