Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εξέλιξη ο ανοιχτός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν



Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός που προκήρυξε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr, με δικαίωμα αντιπροσφορών, για την μακροχρόνια εκμίσθωση χώρων εντός των εγκαταστάσεων της Επιχειρηματικής Μονάδας της ΕΤΑΔ Α.Ε. «Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμακτσαλάν (XKB)», με σκοπό τη λειτουργία Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης και συνοδών εγκαταστάσεων Τουρισμού και Αναψυχής, για οκτώ (8) χιονοδρομικές περιόδους. 
Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός, ο οποίος ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, 12:00 ώρα Ελλάδος, αφορά στην εκμίσθωση των στεγασμένων χώρων του κεντρικού κτιρίου (chalet) στην είσοδο του χιονοδρομικού κέντρου και του αναψυκτηρίου στη θέση Σαραντόβρυση. Το κεντρικό σαλέ είναι ένα τριώροφο κτίσμα, στο ισόγειο και τον α’ όροφο του οποίου λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αναψυκτήριο & χώρος μαζικής εστίασης), ενώ στον β’ όροφο στεγάζονται βοηθητικές χρήσεις, κυρίως διανυκτέρευση προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).
Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των οικονομικών προσφορών, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.