Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά - Επισκέψεις σε σχολικές μονάδες



Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα εύχομαι να είναι πολύ καλύτερη και διαφορετική από τις δύο προηγούμενες. 

Ελπίζω κανένα παιδί να μην λείψει  ξανά από το σχολείο ούτε μια μέρα για λόγους υγείας! Ταλαιπωρηθήκατε και εσείς αρκετά  από την πανδημία αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα που τα πρόσωπά σας σήμερα δεν τα κρύβουν οι μάσκες! 

Το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία του δήμου Πέλλας χτύπησε νωρίς το πρωί σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.  

Ο Δήμαρχος, κ. Γρηγόρης Στάμκος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Χ. Πασσαλή και Α. Καραφυλλιά,  παραβρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αμπελειών, του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ και του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και ευχήθηκε  καλή πρόοδο και δημιουργικό σχολικό έτος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.  

Στο δημοτικό σχολείο των Αμπελειών όπως και σε αρκετά σχολεία του δήμου Πέλλας στελέχη της Τροχαίας Γιαννιτσών με επικεφαλής τον διοικητή κ. Βασίλη Πλούγαρλη μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς. 

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τόνισε ότι: 

 “Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα εύχομαι να είναι πολύ καλύτερη και διαφορετική από τις δύο προηγούμενες. Ταλαιπωρηθήκατε και εσείς αρκετά με την πανδημία και δεν σας κρύβω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω σήμερα εδώ χωρίς μάσκες. 

 Ελπίζω να μην λείψετε ξανά από το σχολείο σας ούτε μια μέρα για λόγους υγείας! 

 Οι υπηρεσίες του δήμου όλο το προηγούμενο διάστημα  προχωρήσαν σε εργασίες, συντήρησης, επισκευής και καλλωπισμού των σχολικών κτιρίων καθώς και των αύλειων χώρων. Προτεραιότητά μας ήταν και θα παραμείνει η απρόσκοπτη λειτουργία  όλων των σχολικών μονάδων.

 Τέλος, απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών τους ενημέρωσε για την έκβαση της πρότασης που έχει υποβάλλει ο δήμος Πέλλας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και αφορά στην κατασκευή νέου Μουσικού Σχολείου  και  για τη δέσμευση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα για την έγκριση της πρότασης  το επόμενο διάστημα. Ως δημοτική αρχή υποβάλλαμε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το σχολείο σας, το χρέος μας όμως θα το έχουμε κάνει μόνο όταν κατασκευασθεί το νέο Μουσικό Σχολείο”. 

Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, πρόεδροι των σχολικών επιτροπών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού και σε άλλα  σχολεία του Δήμου Πέλλας.














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Εκτος απο ανικανος Δημαρχος, γινεσαι και επικίνδυνος υγειονομικος κ. Σταμκο. Προτρεπεις λοιπον τους μαθητες να μην φερουν μασκες προστασιας παρολο που η συσταση ολων των ιατρων ειναι η προαιρετικη της χρηση. Εναρμονιζεσαι στην λογικη του Υπουργειου, ξεχνωντας οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των μαθητων ειναι διχως εμβολια. Καλα θα κανεις να αναβαθμισεις τις σχολικες μοναδες του Δημου Πελλας που ειναι σε αθλια κατασταση και να αφησεις κατα μερος τα "γιατροσοφια" που ως παπαγαλακι ψελιζεις. Οι γονεις, οι ιατροι των παιδιων και οι εκπαιδευτικοι ειναι καταλληλοτεροι απο σενα για υποδειξεις. Εχουμε πολλα παραδειγματα απο το Δημαρχιακο κτηριο, οπου η φιλοσοφια σου τα εκανε μπαχαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Σταμενίτη τον έχεις αγκαζέ,. Χωρίς αυτόν δεν το κουνάς ρούπι. Να τα βλέπει ο καρασμανης αυτά ,που σε έκανε Διοικητή Νοσοκομείου και δήμαρχο. Και τις τελευταίες εκλογές του 19 κρύφτηκε σαν την σουπιά .και ο καστερ του την φυλάει. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.13 τώρα που κολλάει αυτό που λες για τις μάσκες οποίος θέλει ας φορέσει για τα παραμύθια λόγο covit 19 Και όσο αν είναι ικανός δήμαρχος μήπως κάτι άλλο συμβενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα θα κανεις να πας πρωτα σχολειο για να μαθεις γραφη και αναγνωση και μετα να σχολιαζεις. Αν δεν ξερεις γραμματα θα σου εξηγησω οτι αναφερομαι στην ομιλια του Δημαρχου σου κατα την διαρκεια του Αγιασμου που χαιρεται επικινδυνα για την μη χρηση μασκας. Για το αλλο ανεκδοτο του Τοτου περι καλου Δημαρχου, πεταξε το στον καδο της ανακυκλωσης, γιατι αυτοξεφτελιζεσαι...

      Διαγραφή
    2. joker μας τα έχεις κάνει τούμπανο με τον Στάμκο μου θυμίζεις τους ζαίους με τον Μητσοτάκη .

      Διαγραφή
    3. Αφου ρε φιλε μπηκες στον κοπο να ενημερωθεις για την παρουσια του Σταμκου στον Αγιασμο καποιου σχολειου και σε πειραζει που τον κριτικαρω, αντι να με χαρακτηριζεις ζαιο γιατι δεν μας γραφεις ενα σχολιο για τον "ανθρωπο" σου Δημαρχο της πλακας για να μαθουμε επιτελους τα εργα και ημερες του επι μια 12ετια; Θα εχει πολυ ενδιαφερον να ακουσουμε την αποψη σου μηπως και μας πεισεις να τον ξαναψηφισουμε στις επερχομενες για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικα τα ερείπια που εχει δημιουργησει μεχρι σημερα. Αντε καλη σου μερα και καλη σχολικη χρονια στα παιδια μας, με υγεια και ασφαλεια απο την πιθανη επερχομενη αναζωπύρωση της πανδημιας. Πλακα εχεις σε παω γιατι εκτος απο γραφικουλης εισαι και αφελης...

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΖΟΚΕΡ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟΝ Κ.ΣΤΑΜΚΟ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο Κ.ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ.ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ.Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.