Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νομαρχιακό Τμήμα Πέλλας: Συνάντηση με τους Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας



Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ο Πρόεδρος Σουκιούρογλου Γιάννης, ο Γραμματέας Διαμαντόπουλος Ηλίας και η Οργανωτική Γραμματέας Ροκά Τένια του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας συναντήθηκαν με τους Διευθυντές Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας κ. Ταϊλαχίδη Σάββα και Β/θμιας Εκπ/σης Πέλλας κ. Γερεμτζέ Δημήτριο.

Στους δυο Διευθυντές Εκπαίδευσης τα μέλη του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας, αφού αρχικά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, τους έθεσαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην ομαλή έναρξη των σχολείων την τρέχουσα σχολική χρονιά και ειδικότερα την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων σε εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και σε επίπεδο υλικοτεχνικών υποδομών. Οι δύο Διευθυντές Εκπαίδευσης δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το μεγάλο ποσοστό κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών του νομού με προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Ωστόσο επισημάνθηκε από τα μέλη του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας ότι παρά τον μεγάλο αριθμό προσλήψεων παραμένουν κενά στα σχολεία της Πέλλας τα οποία πρέπει να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό.
Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση της επικοινωνίας τους με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ.
ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο Πρόεδρος                           O Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης       Διαμαντόπουλος Ηλίας




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κουφετάκια είστε! Αν και δεν είμαι εκπαιδευτικός θεωρώ ότι η θωρειά σας και μόνο αποδεικνύει το σθένος, την αποφασιστικότητα, την θέληση και κυρίως την ικανότητα σας να πετύχετε τους στόχους που έχουν θέσει αυτοί που σας έχουν αναδείξει σε αυτές τις φωτοδιαυγείς γωνίες. Εύγε και είς ανώτερα. Είστε και στο instagram για να σας ακολουθήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Καλή δύναμη στο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ πολύ σημαντική η δουλεια του δάσκαλου .Μακάρι όλοι να είναι ισορροπημένοι ,να μην έχουν προσωπικά προβλήματα και να δίνουν ψυχή μυαλό και χρόνο στα παιδιά.Οι δάσκαλοι δεν κάνουν επάγγελμα.Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Ασκούν λειτούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα Να υπενθυμίσω ότι αφού περιμένουν 10 χρόνια να τους καλέσουν ως αναπληρωτές στα βουνά της Κρήτης στα ξεχασμένα νησιά στο Κέντρο της Αθήνας πληρώνουν και 600 ευρώ ενοίκιο και οποσδηποτε πρέπει να έχουν αυτοκινητο

      Διαγραφή
    2. Και στο τέλος μόλις μονιμοποιηθούν και έρθουν στον τόπο τους, όλα γραμμένα και τα παιδιά μας μαθαίνουν γράμματα στα φροντιστήρια και ιδιαίτερα, που πληρώνουν αδρά οι γονείς. Εκτός αν κάνω λάθος.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.