Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας: Διαφάνεια στην υγεία



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας με αφορμή την προσωρινή τοποθέτηση επιστημονικού υπευθύνου στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

''Ο τρόπος διοίκησης των κρατικών δομών υγείας θα έπρεπε κανονικά να είναι εκτός πεδίου κομματικής αντιπαράθεσης.

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε αγώνες ώστε ο κρατικός μηχανισμός ως σύνολο να αποβάλει τα ιδεολογικά του χαρακτηριστικά και το κατάφερε με γενναίες μεταρρυθμιστικές τομές, όπως το ΑΣΕΠ και το OpenGov. Δυστυχώς, οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου δεν συμμερίζονται την δική μας αγωνία, με αποτέλεσμα οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της αξιοκρατίας να παραμένουν στάσιμες για χρόνια.

Και εμείς ακόμα θα ήμασταν ασυνεπείς, εάν δεν δίναμε βαρύτητα στους πρόσφατους χειρισμούς που αφορούν την προσωρινή τοποθέτηση επιστημονικού υπευθύνου στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Ζητάμε να παρουσιαστούν στους πολίτες της Πέλλας τα αξιολογικά κριτήρια που οδήγησαν την Διοίκηση του Νοσοκομείου στην επιλογή της.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας''



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επειδή ουδέν μονιμότερον του προσωρινού και επειδή το θέμα αφορά άμεσα την δημόσια υγεία των πολιτών και ειδικά της Έδεσσας το νοσοκομείο της οποίας μονίμως και συστηματικά υποβαθμίζεται, αφήστε τις γενικότητες και τα ευχολόγια και δώστε περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά την ανακοίνωσή σας.
    Ποιος τοποθετήθηκε ενώ ποιος κατά την άποψή σας θα έπρεπε να τοποθετηθεί.
    Ποιοι είναι αυτοί που πήραν την παραπάνω απόφαση για την οποία τους καλείτε , και ορθώς, να παρουσιάσουν τα αξιολογητικά κριτήρια.
    Και όλα τα παραπάνω έχετε υποχρέωση να τα κάνετε γιατί η συνεχής υποβάθμιση του νοσοκομείου Έδεσσας αφορά την υγεία όλων .
    Εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρτε πίσω αυτά που χρωστάτε στον λαό και μετά θα κάνετε ανακοινώσεις.δεν ντρέπεστε ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.