Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ (βίντεο)



«Κατηγορούν εμάς για πιθανότητα να οδηγήσουμε τη χώρα σε χρεοκοπία αυτοί που μας οδήγησαν στα μνημόνια, άφησαν τη χώρα χρεοκοπημένη το 2009» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στην έναρξη της εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στο «Βελλίδειο» Συνεδριακο Κέντρο, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

«Κατηγορούν εμάς, που βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια. Σήμερα υποκλέπτουν το μεγαλύτερο επίτευγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να ρυθμίσει το χρέος ώστε να είναι βιώσιμο, χαμηλών αποπληρωμών την επόμενη δεκαετία» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ο παραμυθάς.ο παραμυθάς.......πόσο ψεύτης μπορεί να είναι .ολόκληρο δημοψήφισμα άλλαξε.αυτουσ που ήταν μαζί τότε στα διόδια τους ρήμαζε κπ κλπ αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικός όπως πάντα .
    Συγκροτημένη σκέψη ,διαβασμενος ,χωρίς στημένες ερωταπαντήσεις.
    Αυριανός πρωθυπουργός.
    Ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τραβάς αρχιψευταρε κατέστρεψες την κτηνοτρόφια αχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα μέσα από παντού ρωτούν ελεύθερα.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Μητσοτάκη σε τελειώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας παραμυθάς και ο άλλος επιδοματάκιας? Καλά τα λέω? Μπήκε το φθινόπωρο. Πηγαίνετε να μαζέψετε ξύλα να ζεσταθείτε. Τα πράσινα άλογα δεν μπορούσατε να τα ιππεύσετε τώρα ετοιμαστείτε για τα μαύρα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τα πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που θέλω είναι να ψάξουν την ομιλία του τσιπρα το 2014 στην ΔΕΘ απο τα 15 θα δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:04 και 3:15 δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα, δεν σε εμάθαν εκεί στο γραφείο όταν αν ανεβάζεις σχόλια να τα κάνεις να φαίνονται από διαφορετικά άτομα!!! Τι περιμένεις οταν παίρνεις τρολ με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μέγα ντουγανι ο τύπος χαχαχα χαχαχα χεστον ,σαματις λέει και τίποτε ουσιαστικό; Είναι απ' αυτούς που έμειναν στα Κάπιταλ,τότε που είχαμε φθηνό ρεύμα χαμηλές τιμές σε καύσιμα κ τρόφιμα και τους είχαν φορέσει από μια περικεφαλαία και τους έτρεχαν τα γίδια.

      Διαγραφή
  8. Ο κουμουνιστής ηγέτης έχει πάντα δίκιο .. όσοι τον κατηγορείτε είστε αντιδραστικοί, μικροαστοί κυρπαντεληδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποίος βλέπει συνέντευξη Τσίπρα καταλαβαίνει αμέσως γιατί δεν πάει ντιμπέιτ ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ψεύτης ο παραμυθάς ο φαντασιόπληκτος.ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.