Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κεντρική Μακεδονία: Διαγραμμίσεις δρόμων με... όρια! (φωτο)



Έντονες διαμαρτυρίες από τους κατοίκους της Κοινότητας των Αθύρων του Δήμου Πέλλας προκάλεσαν οι τελευταίες εργασίες διαγράμμισης του δρόμου Κουφαλίων – Αθύρων – Αγίου Πέτρου. Ο δρόμος διασχίζει τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Θεσσαλονίκης – Πέλλας - Κιλκίς) και η διαγράμμιση εκατέρωθεν του δρόμου σταμάτησε στα όρια της ΠΕ Πέλλας!

Και το ερώτημα που προκύπτει: Είναι άραγε μια από τις τραγελαφικές καταστάσεις της αυτοδιοίκησης;

Σε δήλωσή του για το θέμα ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Χουρμουζιάδης μας ανέφερε «Είναι ντροπή να λαμβάνονται τέτοιες διχαστικές αποφάσεις που διαχωρίζουν τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, σε ένα δρόμο που ενώνει τρεις ΠΕ». Έγκαιρα, όπως σημείωσε, ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενος φορείς αλλά όπως φαίνεται δεν εισακούσθηκε. Καλεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έστω και τώρα να αποκαταστήσει την διαγράμμιση του δρόμου στο κομμάτι της ΠΕ Πέλλας που είναι (και αυτό) Κεντρική Μακεδονία.

Επισημαίνεται ότι αυτό το παράλογο επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια και η Εφημερίδα μας το έχει αναδείξει σε άλλα ρεπορτάζ.  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.