Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Έδεσσα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού



Ο Δήμος Έδεσσας & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και ιδιαίτερα του μαθητικού στο τόσο σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία και τις θέσεις απασχόλησης.  

Φέτος η ημέρα είναι αφιερωμένη στον επαναπροσδιορισμό των δράσεων σε επίπεδο προορισμού, μετά την δύσκολη υγειονομική κρίση, ως ένα εργαλείο ανάπτυξης με στόχο την ανάδειξη των δυνατοτήτων υιοθέτησης δράσεων βιώσιμου τουρισμού. 

Στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας, στο Πάρκο Καταρρακτών και το Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας, στον Υδροβιότοπο Αγρα Βρυτών Νησίου και το Κέντρο Φυσικής Ιστορίας, ξεδιπλώνονται μια σειρά από δράσεις αναδεικνύοντας πολύπλευρα και επαναπροσδιορίζοντας το μοντέλο του βιώσιμου τουρισμού

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις 27 Σεπτεμβρίου έχει ως εξής

10.00-14.00 _ Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας

Σπουδάζω τον Τουρισμό, Δυνατότητες & Επιλογές

10.00-12.30 _ Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις για Μαθητές

11.30 _ Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης Έδεσσας

Γίνε Επιχειρηματίας σε μία μέρα αξιοποιώντας το Δίκτυο της EdessaCityCard

13.00-14.00 _ Έδεσσα. Πάρκο Καταρρακτών

Μουσικές Εκδηλώσεις, Παρουσίαση Προϊόντων

Σας προσκαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες και να ενθαρρύνετε τους καθηγητές να δηλώσουν συμμετοχή (Αρ.Ατόμων / Τμήμα / Υπεύθυνος Καθηγητής / Κινητό τηλ) προκειμένου να συμμετέχετε στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων και ενημερώσεων (τηλ.2381020300 κα Δέλλιου Κ. / κο Κυριακού Ε).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

https://www.unwto.org/node/13019

http://www.edessacity.gr/.../events-world.../index.htm

#WTD2022 #EdessaWaterfalls #EdessaCityCard



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ....με σκοπό την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και ιδιαίτερα του μαθητικού στο τόσο σημαντικό αυτό κλάδο για την εθνική οικονομία και τις θέσεις απασχόλησης....
    Αυτοί που τα σκέφτονται αυτά και τα γράφουν τα πιστεύουν ή να είχαμε να λέγαμε;
    Αν μιλήσουμε για τουριστική ανάπτυξη της Έδεσσας, εκεί είναι που πέφτει μεγάλο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υδροβιότοπος άγρα βρυτων όλα ρημαγμένα διαλυμένα.ντροπη σασ.καμια πρόσβαση στις όχθες σκουπίδια χόρτα.δεν βλέπεις τίποτα.ντροπη σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εδεσσα με αυτόν που έχει για υπεύθυνο τουρισμού δεν δικαιούστε να γιορτάζει . Ο γκε-λη είναι ο πλέον ακατάλληλος . Τα προσωπικά συμφέροντα και τα κομματικά γυαλί έχουν πάει την εδεσσα στο θέμα αυτό 30 χρόνια πίσω. Δεν φταει βέβαια αυτός αλλά οι εκάστοτε διοικήσεις που τον κρατάνε. Τρανό παράδειγμα την αποχή του έργου του εδεσσαιου ποταμου αντι να ενημερωνιει τον κόσμο για το ποτέ ήταν κλειστός ο καταρράκτης έκανε ακριβώς το αντίθετο για να δυσφημεί το τουριστικό μας προϊόν . Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρια και είναι κρίμα που η εδεσσα έχει χαντακωθεί από την παρουσία ενός και μόνο ανθρώπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έχεις δίκιο για τον μεγάλο ερευνητή! μετά τον χο τσι μιχ βρήκε οτι πέρασε από την Έδεσσα και έφαγε μούσμουλα ο παππούς του Κιμ Γιονγκ της βόρειας Κορέας και μαλιστα εχει και τα κουκούτσια στην κατοχή του!

      Διαγραφή
  4. Αυτός ο τύπος ούτε για τις μεγάλες δεν κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.