Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκια της ΝΔ στους νομούς της Κ. Μακεδονίας - Ο Υφ. Δικαιοσύνης στην Πέλλα



Ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα ξεκινήσει με την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί έναν κύκλο επισκέψεων στην Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του Κυβερνητικού έργου.  
Πιο συγκεκριμένα:
Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι Βουλευτές Τάσος Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνος Μπλούχος και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα επισκεφτούν τον Νομό Έβρου. 
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Δήμους της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ημέρα (6/9) ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη θα επισκεφτούν τους Δήμους Λαγκαδά, Θερμαϊκού και Θέρμης. 
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στον Νομό Κιλκίς ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, οι Βουλευτές Δημήτρης Κούβελας, Ανδρέας Πάτσης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης. 
Την ίδια μέρα (6 Σεπτεμβρίου) στον Νομό Καστοριάς θα βρεθούν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Τάσος Μπαρτζώκας και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος. 
Τον Νομό Φλώρινας θα επισκεφτούν στις 6 Σεπτεμβρίου η Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Παρασκευή Βρυζίδου, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος-Ευάγγελος Αραβώσης και ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας. 
Στις 7 Σεπτεμβρίου στον Νομό Γρεβενών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Γεώργιος Αμανατίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) Ορέστης Καβαλάκης. 
Την ίδια μέρα (7 Σεπτεμβρίου) ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκης θα βρεθούν στον Νομό Καβάλας. 
Παράλληλα, η βουλευτής και πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, και οι βουλευτές Δημήτρης Καιρίδης και Θοδωρής Ρουσόπουλος θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στους Νομούς Ροδόπης (7&8 Σεπτεμβρίου) και Καβάλας 9 Σεπτεμβρίου. 
Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης θα επισκεφτούν Δήμους της Α’ Θεσσαλονίκης. 
Την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου), ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου θα βρεθούν στον Νομό Δράμας. 
Στις 8 Σεπτεμβρίου τον Νομό Ημαθίας θα επισκεφτούν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, οι βουλευτές Ιωάννης Αντωνιάδης, Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος. 
Την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) επίσκεψη στον Νομό Πέλλας θα πραγματοποιήσουν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, οι Βουλευτές Έλενα Ράπτη και Χρήστος Δερμεντζόπουλος και η Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη. 
Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου δυναμικού Δημόσιου τομέα Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, θα βρεθούν στον Νομό Πιερίας. 
Στον Νομό Κοζάνης στις 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Ζήσης Τζηκαλάγιας και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου. 
Τέλος, την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) τον νομό Ξάνθης θα επισκεφτεί ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Πηρε 🔥🔥🔥 ο κωλος σου μωρη κατινιασμενη και στο τελος θα σας δουμε περιοδια στα Αντικύθηρα. Στους Λειψους θα παει καποιος; Στα Ιμια να στειλετε τον Αδωνη παρεα με τον χοντρομπαλα Σπανακη και στον Σκορπιο τον Ψινακη με την Σακελλαροπουλου και την Μαρεβα. Ισως θελει να κανει καποια επενδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Iparxi.dikeosini.ia.na.plironoune.i.forologoumenan.ipourgo.dikeosinis?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του Κυβερνητικού έργου....
    ΠΟΙΑΝΟΥ;
    ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ;
    ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;
    ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΑΠΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠτΔ
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΤΑ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν λίγους μήνες εψαξα όλους τους βουλευτές του νόμου και της Περιφέρειας να με βοηθήσουν σε ένα πρόβλημα που είχα Όλοι είχαν συνεδρίες ταξίδια στο εξωτερικό και δεν είχαν χρόνο να με ακούσουν Τώρα ξαφνικά μας θυμήθηκαν αλλά και εμείς τους έχουμε ξεχασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.