Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λαμπρός ο εορτασμός της 110ης Επετείου για την Απελευθέρωση των Γιαννιτσών (βίντεο)



Με πανηγυρικό τρόπο, με την παρουσία του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας & Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με την συμμετοχή επισήμων, μαθητών, του στρατού, φορέων και πολιτών, εορτάστηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 από τον Δήμο Πέλλας, η 110η επέτειος για την απελευθέρωση της πόλης των Γιαννιτσών από τον Τουρκικό ζυγό. 
Οι εκδηλώσεις από τον Δήμο Πέλλας ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 11.30 το πρωί, με την κατάθεση στεφάνων από σχολεία των Γιαννιτσών σε ιστορικά Μνημεία της πόλης (προτομές Μακεδονομάχων, Δημάρχου Θ. Μαγκριώτη, Μνημείο Μακεδονικού Αγώνα και Μνημείο Εθνικής Αντίστασης). 
Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, η μέρα ξεκίνησε με την έπαρση της σημαίας στην ΛΑΦ Γιαννιτσών και στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Γιαννιτσών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων κ. Αριστοβούλου εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτη ιωήλ. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, Λάζαρος Κενανίδης. Λίγο αργότερα, στο Ηρώο της πόλης πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών με την λαμπρή παρέλαση μαθητών, συλλόγων και στρατού.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης, (Η Θ. Τζάκρη απουσίαζε στο εξωτερικό), δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κ.α. elgia



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΩΠΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλαιοτεροι ελεγαν με εμφαση: μην τα βαζεις με το τερας, γιατι θα γινεις οπως αυτο. Δυστυχως κ Καστεριδη ο μεγαλος χαμενος σημερα απο την παρελαση ησουν εσυ. Οχι γιατι εκανες κατι το μεμπτό αλλα επειδη συνεργατιδες σου σε εξεθεσαν ανεπανόρθωτα με την προκλητικη σταση τους. Εκει που ο κοσμος σχολιαζε αρνητικα τον δημαρχο Πελλας και τους συνεργατες τους για ανικανοτητα και προκλητικοτητα, ηρθαν οι κυριες και τον εσωσαν. Αν αυτο που προκαλεσε γελιο και οργη ακομη και στον πιο φανατικο σου ψηφοφορο δεν το αλλαξεις εγκαιρα, τοτε εισαι χαμενος απο πρωτο χερι. Η εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις και το παραμικρο λαθος πληρωνεται ακριβα. Πολυ φοβαμαι οτι το αρνητικο σχολιο που εκανε σε πηγαδακι πολυ εμπειρος αυτοδιοικητικος εν ενεργεια θα σου στερησει οτι ακριβως χρειαζεσαι για την μεγαλη νικη. Αλλαξε τα ολα οσο ειναι νωρις.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΧΟΛΙΟ.ΥΠΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΣΤΑΘΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΩΡΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΕΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!!!!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχααα φοβερό ήταν αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Το τρίο Στουτζες έκανε πορεία μόνο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μπορει οι κυριες αυτες να ειναι για σενα το τριο Στουτζες (δικαιως) αλλα για τους εκατονταδες πολιτες που παρέστησαν στην παρελαση, πιο πολυ γελιο προκαλεσαν οι αντιδημαρχοι του Σταμκου. Ειδικα ο αξυριστος και ατημελητος αγροτης σε ρολο υπασπιστη και καποιες αρσενικες κουδουνιστρες που σμπρωχνονταν πανω στην εξεδρα για να τους τραβαει η καμερα. Προσωπικα ειδα δημοτικους συμβουλους να παρακολουθουν την απελευθερωση με ταπεινοτητα αναμεσα στον κοσμο και το χαρηκα. Αυτο που μου εκανε ομως ιδιαιτερη εντυπωση ηταν το φοβικο συνδρομο του δημαρχου Πελλας και η αμηχανια του. Αν δεν ειχε διπλα του τους επισημα προσκεκλημενους, θεωρω οτι θα επεφτε στην εξεδρα με αλεξιπτωτο μη μπορωντας να αντεξει την διαδρομη αναμεσα απο πληθος ανθρωπων που τους κοροιδευει πανω απο μια δεκαετια με τα παραμυθια του. Θελεις να μαθεις την αληθεια; Ρωτα τον λαχειοπωλη, τον περιπτερα και τον ταξιτζη. Το καλυτερο και ασφαλεστερο γκαλοπ..................

      Διαγραφή
  4. Οι 3 κυρίες να κατέβουν από το καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.