Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από 12 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Γενετικής Βελτίωσης Ζώων – Στόχος η βελτίωση της θέσης των αγροτών στην αλυσίδα αξίας



Μετατέθηκε για τις 12 Οκτωβρίου η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, ως φορέας υλοποίησης της δράσης, Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Γενετική Βελτίωση Ζώων για την 12η Οκτωβρίου 2022 ώρα 12:00 μμ.

Η μετάθεση γίνεται στο πλαίσιο ικανοποίησης αιτημάτων φορέων προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για το σχεδιασμό της πρότασης τους και την κατάθεση άρτιου φακέλου υποψηφιότητας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.