Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσα σε κατάστημα



Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε περιοχή των Σερρών για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων προχώρησαν άνδρες της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα σε κατάστημα είχαν τεθεί σε λειτουργία συνολικά 19 υπολογιστές στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια ώστε οι πελάτες να παίζουν «φρουτάκια» με χρηματικό αντίτιμο.

Μετά από έλεγχο στο κατάστημα βρέθηκε μια 43χρονη γυναίκα ως προσωρινά υπεύθυνη, να έχει θέσει σε λειτουργία τους 19 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ συμμετείχαν ένας 62χρονος Έλληνας και μία 53χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Επίσης συνελήφθη 44χρονος άνδρας, που χειριζόταν τον κεντρικό υπολογιστή (server) του καταστήματος, για τον έλεγχο των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Από το κατάστημα κατασχέθηκαν 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό 2.125 ευρώ, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας άνδρας, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.