Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολύπετρο: Υποβολή δηλώσεων ζημιάς από τα καιρικά φαινόμενα της 17ης ΣεπτεμβρίουΟι δημότες των οποίων οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (γεωργικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις μη γεωργικού χαρακτήρα) έχουν υποστεί ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα της 17ης Σεπτεμβρίου 2022 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς και απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, στο Δήμο Παιονίας, από 17-10-2022 έως και την 31-10-2022.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, Μ. Αλεξάνδρου 75-77, τηλ. 2343350153.
Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις δήλωσης ζημίας θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους :
1. Σύντομο ιστορικό του Συμβάντος
2. Άδεια λειτουργίας ή λοιπές άδειες (άδεια/γνωστοποίηση λειτουργίας, ΓΕΜΗ, Βεβαίωση Μητρώου Αγροτών Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες κ.λπ.)
3. Φορολογικές Δηλώσεις επιχείρησης (Ε1 και Ε3 προηγούμενου έτους θεομηνίας), Δηλώσεις Φ.Π.Α. (έτους θεομηνίας)
4. Απογραφή προηγούμενου έτους (όπου είναι υποχρεωτική)
5. Αναλυτική κατάσταση ζημιών με αξία και αντιστοίχιση σε φωτογραφίες και παραστατικά
6. Φωτογραφίες
7. Τιμολόγια αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων, μηχανολογικού εξοπλισμού και λοιπά παραστατικά (σε περίπτωση μη ύπαρξης να αναζητούνται από τους προμηθευτές)
8. Κατάσταση κατεστραμμένου μηχανολογικού εξοπλισμού με αποσβέσεις
9. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599 (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) περί μη ασφάλισης της μονάδας
10. ΚΑΔ λειτουργίας της επιχείρησης
11. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου και αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας (σε περίπτωση ζημιών σε αυτοκίνητο επαγγελματικής χρήσης)

Οι δημότες των οποίων οι κτηριακές υποδομές (κατοικίες – κτηριακές υποδομές επιχειρήσεων) έχουν υποστεί ζημιές, από τα καιρικά φαινόμενα της 17ης Σεπτεμβρίου 2022, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς και απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, από 17-10-2022 έως και την 31-10-2022 στο Δήμο Παιονίας.

Οι αιτήσεις, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, Μ. Αλεξάνδρου 75-77, τηλ. 2343350153.
Ο Δήμος Παιονίας θα προβεί στη σύσταση τριμελούς επιτροπής όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψίες. Η συγκεντρωτική κατάσταση των κτηρίων αποστέλλεται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κιλκίς υπογεγραμμένη από την τριμελή επιτροπή.
Όσοι υποβάλλουν αιτήσεις δήλωσης ζημίας θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους :
1. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
2. Ε1 και Ε9
3. Φωτογραφίες της κτηριακής υποδομής που έπαθε ζημίαShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.