Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α ΕΚΑΣΚΕΜ (1η): Νικητής στο ντέρμπι της Αριδαίας ο ΦΟ Αριδαίας!



Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με τον εξ'αναβολής αγώνα της Αριδαίας ανάμεσα στο ΦΟ Αριδαίας και τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μέχρι το τέλος, με τον γηπεδούχο ΦΟΑ να στέκεται πιο ψύχραιμος στα τελευταία λεπτά και να παίρνει έστω και δύσκολα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:00, ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση, λόγω της μη προσέλευσης του β' διαιτητή (Παζάρκας), όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. 

Με αρκετό άγχος ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες , οι οποίες εναλλάσονταν συνεχώς στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον ΦΟΑ να ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά και να έχει το προβάδισμα στο σκορ με 15-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο τις εντυπώσεις έκλεψαν οι παίκτες του Βασίλογλου, που ισορρόπησαν το παιχνίδι, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 29-22.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να κρατάνε με νύχια και με δόντια το προβάδισμα (41-37), με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο μοναδικός διαιτητής της αναμέτρησης (Μητώνας) αποφάσισε, 6:53 πριν τη λήξη της αναμέτρησης με το σκορ στο 45-40, να διακόψει (αρχικά οριστικά) την αναμέτρηση. Ο λόγος ήταν τα παράπονα που είχαν σε εκείνο το σημείο και οι δύο ομάδες, όπως ανέφερε. Άλλαξε όμως απόφαση μετά από μερικά λεπτά και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε.

Η διακοπή, όπως αποδείχτηκε ήταν υπέρ των γηπεδούχων που έμειναν πιο ψύχραιμοι και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας την πρώτη φετινή τους νίκη (52-44). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και με παράπονα για την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα αλλά και της διακοπής.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 52-44
Διαιτητές: Μητώνας
Δεκάλεπτα: 15-08, 29-22, 41-37, 52-44
ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Μάντζαρης, Τσακίρης, Προκοπίδης, Τοπαλίδης 12, Διαμαντόπουλος 5(1), Μπίνος, Κανονίδης, Μακρόπουλος 16, Σαρακινλής, Πετρούδης 19(1), Παναγιωτίδης.
ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Βασίλογλου): Γάτσος, Βασίλογλου, Νταούτι 8, Μπεγλόπουλος 9, Τόπκας, Αβραάμ, Λιούγκας 11(2), Αμανίδης, Καλαϊτζής, Καρατζάς 2, Καρπάς 2, Λαμπρίδης 12(3).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Να γράφετε την αλήθεια! Ο ίδιος ο διαιτητής έλεγε ότι οι γηπεδούχοι καθυστερούν την έναρξη του αγώνα επειδή περίμεναν έναν παίκτη τους να έρθει από τη δουλειά του. Πόσο πιο χαμηλά θα ρίξετε τον Φοα, πόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά τέτοιο χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζήσαμε κι αυτό χθες. Να κρύβονται στα αποδυτήρια μέχρι να έρθει ο παίκτης τους και οι μισοί και παραπάνω γλάστρες. Κάποτε 52 έβαζε στο ημίχρονο ο Φοα. Την κάνατε ομαδουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από έλλειψη ποιότητας μπασκετικής ,πλέον υπάρχει κ έλλειψη ηθικής και μυαλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι πραγματικά να πιστέψω. Αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι παραπάνω τότε μιλάμε για κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν μια διοίκηση έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα, κινείται υπογείως για να δημιουργήσει προβλήματα στην άλλη ομάδα της πόλης και έχει ακόμα μούτρα να παραμένει διοίκηση και να μην παραιτείται κανείς πέρα από τον πρώην πρόεδρο που ένιωσε ότι απέτυχε και την έκανε τι συζητάμε. Μόνο που βλέπεις τον Γιάννη Βασιλογλου απέναντι τους δε χρειάζεται να πούμε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ (ΒΑΤΣΗ) ΚΡΑΤΟΎΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΑΝ ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. ΤΟ ΌΤΙ ΦΈΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΊΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΑ ΕΙΣΤΕ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.