Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό



Ένας 34χρονος με αναπηρικό αμαξίδιο έχασε τη ζωή του, νωρίς τα ξημερώματα, όταν έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Οι άντρες του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση 34χρονου άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου Θεσσαλονίκης. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου το πλήρωμά του, εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”Ιπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του κουράγιο να δίνει στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.