Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη 4 εργατών πρασίνου στο Δήμο Αλμωπίας



Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου 

Ο ∆ήµος Αλµωπίας σε εφαρµογή της υπ’ αριθ. 284/27-9-2022 ( Α∆Α: 637ΕΩΨΩΡΝΜ) απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής και της µε αρ. πρωτ.15097/09-09- 2022 Βεβαίωσης του Τµήµατος Οικονοµικών Υπηρεσιών, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δυο [2] µηνών, µέσα σε συνολικό διάστηµα δώδεκα (12) µηνών, για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών , σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 206 ν.3584/2007(ΦΕΚ Α΄143), όπως ισχύει, ως εξής: 

ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ ΥΕ Εργατών πρασίνου της Υπηρεσίας Νεκροταφείων
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 4
∆ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2 µήνες 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να προµηθεύονται έντυπο της αίτησης και να την υποβάλλουν, µαζί µε τα αναφερόµενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά, στο γραφείο πρωτοκόλλου του ∆ήµου Αλµωπίας (∆/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες, µέσα σε προθεσµία πέντε [5] ηµερολογιακών ηµερών από την ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου, ήτοι: από Πέµπτη 20/10/2022 µέχρι και την ∆ευτέρα 24/10/2022.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ελέγχει κανείς τους εργάτες που δουλεύουν ,πόσο δουλεύουν και τι ακριβώς κάνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.